perjantai 26. marraskuuta 2010

Kiiiiiire

Tää päivä on tuntunu ihan mahdottoman pitkältä. Tässä tiivistettynä: 3 luentoa, lounas Larissan kanssa, parturi, Larissan luo, 3h shoppailua, ruokakaupan kautta kotiin vaihtamaan vaatteet, Annelin luo, jakso OC:ta, juustokakku ja muutama Youtube video. Huhhuh.Tänään siiis aamulla heräsin ja kauhukseni huomasin, että lumen määrä oli vain lisääntynyt. Ei hyvä. Mutta saanen sanoa, että nyt kyllä Skotit voittivat Englantilaiset 10-0, sillä bussit kulkivat!Luentojen jälkeen tehtiin äkkipäätös käydä lounaalla vetämässä carbonarat, jonka jälkeen suuntasin kampaajalle. Siis no, 10min hiustenleikkuuseen tai lähinnä huonojen latvojen poistoon. Sitten muutin 102910 kerran suunnitelmia ja meninkin Larissan luo. Reilun tunnin kuluttua suunnattiin ostoksille ajatuksena ostaa jotain lämmintä ja löysinkin talvitakin, mutten kyllä mitään muuta..Sitten tosiaan kaupan kautta kotiin juustokakku mukana ja Annelin luo katsomaan OC:ta. En voi uskoa, että ne sarjan henkilöt joskus oli niiiiiiiiiiin cooleja ja nyt vaan nauratti, että olipas ne sittenkin lapsia ja onpa tämä tosiaan jotain 2000 luvun alkua. Huoh. Niin ne asiat vaan muuttuu.


Nyt vihdoin sitten tuossa alle tunti sitten pääsin kotiin.. Väsy. Onneks huomenna on perjantai :)

Ps. Tilasin H&M:ltä kengät 2kk sitten. Noh, niiden piti tulla viikko sitten, mutta selvisi, että niillä ei ollut niitä varastossa ja että tulee kuukauden päästä. Mietin, etten jaksa perua kunnes näin ne kengät tänään liikkeessä ja kokeilin. No se koko jonka tilasin oli liian suuri ja peruin ne. Näin toisessa H&M:ssä kokoa pienemmät, mutta en siltikään halunnut niitä. Onneksi näin ne ja pystyin helposti perumaan! Eivät olleetkaan niin kivat ja nyt kun tuo sää vaatii muutenkin enemmän kumppareita kuin korkkareita..
 Oh God, it's been sooo long day. After 3 lectures we decided to have a lunch, ok it wasn't planned, we just passed a pub and turned back to go in. Then I went to have my hair cut and changed my plans and headed to Larissas. She was planning to go shopping so how could I possibly say no? I was looking for wellies but couldn't find nice ones and in the end I didn't even want to buy them but the weather outside kinda requires waterproof shoes.. Bought a warmer jacket though. Then I took a bus and met my Finnish friend at a food store and bought a cheesecake (yammyyy) and headed to hers to watch some OC. It was soooo funny, how did I take it so seriously when I was younger? And why did think that the actors were soooo cool? Anyway, it was a long day, now finally home and ready for the bed (in couple of hours..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti