tiistai 30. marraskuuta 2010

Nirson neidin sushit


Tehtiin tosiaan tänään illalla sushia ihan alusta pitäen! Pilkottiin kaiken maailman vihannekset ja leikeltiin savustettu lohi (ei innostuttu raa'asta kalasta..). Sitten riisit ja muut mössöt merilevän päälle ja eikun rullaamaan..
 

Ajatuksenahan tuo sushi on aina hieman pelottanut, mutta vähitellen aloin varmistua, että ehkä tämä tästä.. Ehkä selviän tästä. Koska olihan nuo aika tyylikkäitä ja jopa ainesosatkin kuulostivat ihan suotuisilta (paitsi se merilevä.. Kuka haluaa syödä merilevää???)

Valitettavasti nirsolle neidille suunnatut sushit tuttuine vihanneksineen ja tonnikaloineen eivät uponneet. Yritin, mutta epäonnistuin. Suurin ongelma tosiaan oli se merilevä. Neljä taisin saada kiskottua alas, mutta sitten lautaseni sisältö vaihtui tähän......


 Eli onnellisesti vedin sushien sisältämät ainesosat ilman sitä merilevää. Yääk, mun kädet haisee vieläkin sille.


Kyllähän ne hienoille näytti ja muut tykkäs, mutta ei ollu mun juttu. Nyt vuosien sushi-inhoamisen jälkeen, mulla on todisteita ja todistajia, että olen maistanut ja että ei maistu. Kiitos oli kokemus, mutta siihen se sitten jää..


Tonight we made some sushi from the scratch. May I just tell you that it wasn't my thing. Obviously it looked quite good and we even used smoked salmon instead of raw fish but my biggest issue was the sea weed which just didn't taste good at all. Other people liked so I guess we managed to do quite good sushi, but I preferred to have the rice, tuna and veggies without the sea weed. At least now I can say that it's not my thing (even though I've always said so without even tasting..).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti