sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Sivistynyt illallinen

Tänä iltana mentiin ruotsalaisen Lisan luo syömään hyvinhyvin herkullista lohi-pinaatti-lasagnea ja banaani-suklaa-pähkinä-kakkua vaniljajäätelön kera. Siiis en muista syöneeni noin hyvää ruokaa aikoihin! (Och Lisa, om du läser denna text nångång, så skrev jag just att din maten var god!).

Lisa

Ilta oli tosi mukava ja seura mainiota. Tämmöiset rauhalliset illat on mukavia ja on ihanaa, että olen saanut näin hyviä kavereita luokaltani. Voin ihan rauhassa olla oma itseni ja se on ihan hassua miten alle 2 kuukauden sisällä puhumme jo ihan kaikesta ja keskustelujen aiheet ovat yllättävänkin mielenkiintoisia. Mun mielestä se on vaan aika hauskaa, että kenenkään meistä äidinkieli ei ole englanti ja silti puhutaan sitä (lukuunottamatta noita saksalais-hetkiä, jollon minä ja Lisa voidaan vain arvailla, että mistähän ne nyt puhuu). Munhan periaatteessa pitäs osata ruotsia, mutta aikalailla se on heikentynyt siitä heikosta vielä heikompaan tässä muutaman vuoden sisällä. Että englantia kiitos. Ehkä joku päivä uskallan edes yrittää sanoa sinne lauseen verran ruotsia, vielä on pysyttäydytty vain pääsääntöisesti muutamissa sanoissa..

Larissa
Larissa ja Pascal
Mukava välillä viettää tämmöisiä rauhallisia ja sivistyneitä lauantai-iltoja. Onneksi mulla on niitä rellestäjä kavereita, joiden kanssa mennään eikä meinata ja sitten tämmösiä opiskeluintoisia ja sivistyneitä kavereita. Elämä tasapainottuu mukavasti. Ja vaikka nämä luokkakaverit onkin ehkä vähän rauhallisempia, niin ei todellakaan tylsiä! 

Meinasin muuten tänään ostaa kauneimman puhelimen ikinä, mutta päätin siirtää sen ostoa siihen päivään kun tililleni alkaa tulla 5-6 lukuisia palkkamaksuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti