keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Such a perfect day

Aamu oli kyllä katastrofi ja luento tylsin (melkein) koskaan, mutta sitten kun tentti oli ohi ja pääsin spinningiin niin päivä kirkastui.

Aamu meni pienessä horroksessa ja siirsin herätyksen mukavat 6 kertaa ennen kuin sain itseni ylös. Noi puoli kasin herätyksetki on jo liian aikasia mulle. Sitten kiireessä kipitin bussiin ja nukuin onnellisesti koko matkan yliopistolle. Sitten olikin jo aika herätä tähän päivään ja mennä business etiikan tunnille ja huhhuh kun olikin mielenkiintosta - in my dreams. No kun oltiin kuunneltu tunti jotain turhaa niin oli tunnin (??) tauko ja sitten tekemään se monivalintakoe. Ja oikeesti oon niin onnellinen, etten tuhlannu mun arvokasta aikaani lukemalla siihen, koska se oli yllättävän helppo. Nojoo, eihän aina voi kaikkea tietää ja kuitenki tiesin (arvasin hyvin) suurimman osan.


Sitten menin kunnon kidutus spinningiin. Joo sen jälkee kyllä ties, että jonku metrin on polkenu. Kotiin kiskan kautta ja mukaan muutama ihana hömppäpömppä lehti ja superkalorinen kaurapatukka. Siinä muutamassa minuutissa sain takas kaikki kalorit, jotka olin kauheella polkemisella kuluttanut. Olisihan se nyt kurjaa, jos paino putoaisi. Niin ja kuitenkin talvi tulossa, niin pitää kerätä sitä rasvakerrosta, kun toi jatkuva salilla käynti on saanu jotenkin sen hieman katoamaan.

Mutta siiiis nyt kun on tentit ohi ja enää yksi ryhmätyö palautettavana ensi maanantaina, niin ajattelin lukea ainakin seuraavan viikon vain hömppälehtiä ja en koskekaan koulukirjoihin.


Ennen kuin syvennyn noihin aikansa parhaisiin teoksiin niin teen iiihan hieman koulujuttuja ja valmistaudun huomisen ryhmätyö tapaamiseen. Ah tätä autuutta!

Now we finally have all the exams (yes, all the 2) over and only marketing plan groupwork to hand in so I have time to concentrate on more important things and went to buy some quality (yes, quality) magazines. All I'm going to read within the next week are these magazines and I am definitely not going to touch any of the uni books.
Today I had the business ethics multiple choice exam and thank god I didn't spend any of my precious time by trying to read for it. It would've been waste of time because I felt like it went surprisingly well and couldn't have learned anymore. After that I went to the spinning which was more like a suicide, but felt sooo good after it. And of course I had to go to buy one of those delicious chocolate covered flapjacks after the spinning.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti