sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sunnuntai-fiilis

Tähän sunnuntaihin on kyllä tiivistetty koko maailman masentavimmat asiat: johtamisen raportin viimeistely, väsy, isänpäivä, joka taas jäi mun osalta välistä, masentava sää, "vapaaviikon" loppuminen ja asioita parantaa tuskin yhtään se, että oon luonu pakko mielteen James Bluntin masentaviin kappaleisiin. Ei sillä, ainahan mä kuuntelen tommosia nyyhkybiisejä.

Sunnuntait on oikeesti kyllä varmaan pahempia kuin maanantait. Maanantaina kun tietää, että noh, nyt onneks ollaan sentään jo viikon alussa, kun sunnuntaina taas tietää, että kaikki on vielä edessä. Taas pitäisi jaksa 5 päivää ennen seuraavaa "lepopäivää". Ja ensi viikolla kun pitäisi palauttaa se raportti ja joku koekin taitaa olla, mutten tiä yhtää mitä asioita se käsittelee. Niin ja markkinoinnin ryhmätyö pitäisi saada tulevalla viikolla palautuskelpoiseksi. Ehkä sitten viikonloppuna saa vähän hengittää, kun tämä viikonloppu on menny raporttia stressatessa.


Naurattaa ajatus siitä kuinka vielä kesällä niin kovasti odotin tätä yliopistoelämää ja nyt oon jo aika väsyny tähän. Vaikka viikonloput onkin vapaina niin ei ne ole vapainavapaina. Aina olisi jotain tehtävää. Uskon, että tää blogi noiden Salkkojen ja Gossip Girlin rinnalla on se keino päästä pakoon kouluhommia ja keksiä jotain tärkeämpää tekemistä. Mutta ei paniikkia, raportti kaipaa vain hieman viimeistelyä. Toiset kun vasta aloittelevat sitä..

MUTTA, ONNEKSI PIAN ON JOULU :))))

I hate Sundays, I actually think they are worse than Mondays; you still have the whole week to go whereas on Monday you know one of the days is almost gone already. This Sunday just includes way too many depressing things: tiredness, Fathers-day that I'm missing again, this horrible coursework and depressing weather. And oh yes, now the consolidation week is over which means back to the normal uni life.. :(((((

2 kommenttia:

  1. ...but also means we can see each other again cos stupid coursework is finally done :) sooo happy about it! sleep well x

    VastaaPoista
  2. yeeesss:)) only good thing in uni is friends!

    VastaaPoista