tiistai 16. marraskuuta 2010

Talvi tulee tännekkin

Tänään oli taas kerran yksi ihana aurinkoinen aamu, mutta kuuraiset autojen katot viestittivät tulevasta talvesta. Vihaan talvea, vihaan kylmyyttä ja vihaan lunta, joten mielelläni jumittaisin tässä ihanassa syksyisessä säässä. Lupaan itkeä sinä päivänä, kun lumi laskeutuu (toisen) kerran.Vilkaisin tänä aamuna Suomen kelikameroita Pohjanmaalta ja kiitän onneani, että täällä ei vielä ole lunta. Aika hassua kuinka olen vuosien mittaan tympääntynyt siihen niin paljon. En kyllä osaa sanoa mikä minun ja lumen suhteeni oli silloin lapsena tai kai se oli parempi - eikö kaikki lapset tykkää lumesta?No nyt kuitenkin ärsyttää edes ajatus siitä, että pitäis kahlata loskassa bussipysäkille ja huomata, ettei bussit kuljekkaan. Vihaan myös kaiken maailman talviurheilulajeja ja sitä että pitää pukea 9 eri neuletta päälle, että tarkenee edes jotenkin.


Onneksi täällä se talvi kuulemma ei ole niin kylmä ja kuulemma ovat valmistautuneet siihen vähän paremmin kuin Englannissa, esim. lentoja ei yleensä peruta ja junat/bussit kulkee. Toivossa on hyvä elää.


Tänä aamuna oli tarkoitus mennä salille ennen luentoa, mutta ajoitukseni ei oikein toiminut ja siirsin herätyksen myöhempään. Ensimmäisenä kävin palauttamassa raportin (jesjesjesjes se on ohi!!) ja sitten luennolle, jossa oli paikalla alle puolet porukasta (varmaankin, koska raportin palautukseen oli vielä muutama tunti aikaa) ja sitten salille. Nyt tässä ihmettelen, että koska jaksaisin alkaa lueskella asioita huomisen tenttiin. Illalla menen Lisan luo illallistamaan ja no, ainakin yritetään lukea siihen tenttiin yhdessä.

It was one of those beautiful and sunny mornings today but you can tell that the winter is coming. And I really do hate winter, hate the coldness and hate the snow. Just checked the online cameras from Finland today and all I can think is that "Thank God I'm not there". Way too much snow already. I really hope that the buses won't stop running and flights won't be cancelled like happened in London last year. I hope you Scots know that there is definitely going to be snow and know how to handle it. Come on Summer!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti