tiistai 23. marraskuuta 2010

Tiistai

Tänään on ollut aika tehokas päivä. No aamu nyt meni taas pitkäksi, mutta yhden (hyvän) luennon jälkeen menin kirjastoon tekemään rästiin jääneet ja ensi viikon tehtävät. Sieltä sitten suuntasin salille ja tein oman juoksuennätykseni, 40min. Okei, no en oo ikinä yrittäny kauanko jaksan ja olisin ehkä jaksanu pidempäänki, mutta Dinner Date ohjelma loppu, nii en jaksanu enää alkaa tuijottamaan uutisia. Salilla on ihan kiva, ku tosiaan kaikissa cardio-laitteissa on näytöt, joista voi katsella muutamaa musiikkikanavaa, urheilua, uutisia ja välillä sieltä tulee jotain hyviä ohjelmiakin. Itse asiassa nyt oon pari kertaa kattonu sen Dinner Daten siellä ja oon huomannu, että se on semmosta hyvää hömppä ajanvietettä ja sitä tuijotellessa venyy alkulämmittelyt hyvin 40 minuuttiin. Eli tänään ihan ajotin salille saapumisen ja tarkastin netistä, että kai tämä ohjelma nyt tulee..

Salilta tullessa huomasin, että taivas näytti aika hienolle tänä iltana.Sitten kävin urheilukaupassa katsomassa urheilutoppeja, jotka jäivät ostamatta säälittävän "sovituskopin" takia. Hyvä jos sinne edes mahtu ja jos se verho ees peitti mitään. Oli hieman yllättynyt, koska liike kuitenkin kuuluu Britannian suurimpiin ketjuihin. Ja kyllä valitinkin tästä.


Niin ja nyt sitten päätin taas hieman laittaa kunnon ruokaa. Voin näyttää tämän todisteena kämppikselle, joka ei usko, että oikeasti laitan muka joskus ruokaakin. Ei oo mun vika, että se ite laittaa ruokaa joskus klo 22 illalla, ku minä normaalina ihmisenä syön illalliseni klo 18.It's been quite effective day today. After one lecture I went to the library to work on some finance and headed to the gym (perfectly on time to watch Dinner Date which is good entertainment while cycling or running). After the gym I was planning to go and buy some sport clothes but because of the fitting room that barely existed I didn't buy much, couldn't try anything on :( Sooo annoying. Just had my delicious dinner and now thinking should I do more studying this evening... (maybe not)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti