maanantai 15. marraskuuta 2010

Toooosi kiva maanantai

Okei, ehkä tää maanantai oli vähän huonompi kuin eilinen sunnuntai. Tänään 3 herätyksen ja n.7 uudelleen nukahtamisen jälkeen nousin ylös (hieman myöhässä aikataulustani) ja suuntasin yliopistolle viimeistelemään raporttia, että saisin sen ihanasti pois käsistäni. Nooo, siinä sitä onnellisesti muokkailin 2h ja olin varma, että pian se on historiaa. Suuntasin rauhallisin mielin sitten päivän ainoalle tunnille ja palasin kirjastoon pikalukemaan ja tulostamaan raportin ja matkalla palautuslaatikolle huomasin, että tekstissä on miljoonia pikkuvirheitä. Eli en mennyt tuhlaamaan kaverin rahoja tulostimeen, vaan päätin että nyt salille ja raportti unholaan hetkeksi.


Tulin hetki sitten kotiin ja tyrkkäsin juuri lohkoperunat uuniin (kun ärsyttävä kämppis toissa päivänä kysyi, että laitanko mä muka joskus ruokaakin). Haaveilen tässä nyt raporttitiedoston avaamisesta. Päätin, että teen vaan ne muutamat muutokset, tulostan ja niittaan ja pakettiin. En jaksa todellakaan enää tuijottaa sitä. Tulee ne ihanat ajat mieleen kun käytiin samanlaisia ongelmia läpi juuri ennen Extended Essayn palautusta. En todellakaan halua miettiä, että montako näitä on vielä tulossa.


Noh, nyt on kuitenkin viikko aluilla jo, essee pian paketissa ja huomenna vaan yksi luento. JA RUOKA PIAN VALMISTA!

Oli muuten taas hyvä ja aurinkoinen sää tänään. Ja vaikka omasta mielestäni aamu oli lämmin, niin maa oli paikoitellen kuurassa.

I was meant to hand in my Management Coursework today, but just when I was walking to the box I noticed way too many missing things in it and decided to leave it till tomorrow. Oh well, at least I've done it and now I just need to correct it and print it out. But yeh, this Monday wasn't the best one, but at least it's over soon and I can get rid of the essay tomorrow.

It was really nice weather once again, didn't carry my camera with me though :( Now I'm gonna go and enjoy my cookings :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti