tiistai 30. marraskuuta 2010

Turkkilainen joulu?

Olin jo ihan varma, että haluan sinne Turkkiin, mutta nyt tajusin, että....

A) Eihän siellä juhlita joulua = Jouluna luentoja/tenttejä?
B) Jos nyt sattuu olemaan joululoma, niin tammikuussa Suomesta Turkkiin ja sieltä kokeiden jälkeen Aberdeeniin? Missä logiikka?
C) No, blondasin tänään hiukset ja mietin, että ehkä pitää värjätä tummiks hiukset jos meen sinne. Urhaisinko kauniin kuontaloni?
D) Syyt alkaa loppua jo.. Hmm.. Niin ja asuntola on aika kallis (kalliimpi kuin tämä, mutta kyllä näyttää paremmaltakin)


Mutta sitten taaaaas.. Kestäisinkö tuon jos...

 ...näkisin tämän? 

Tai tämän?

Ja kävisin täällä?


Ja kokisin tämän?

Miten ois turkkilainen joulu? Siinä sitten osalliset miettimään miten ois, niin ei mun tarttis raahautua pois sieltä.

Niin ja en tiedä menikö joiltakin ohi, mutta 21.1.2011 suuntaan Saksaan viikoksi luokkakaverin luo. Hänen perheensä asuu maaseudulla, mutta suurien kaupunkien ympäröimänä. Suunnitelmana on myös käydä Alankomaiden puolella, muttei ehkä nyt Amsterdamissa tai Rotterdamissa. Eli katsotaan mitä keksitään. Alan jo hieman innostua! Ennen sitä pitäisi kuitenkin vielä viettää 3 viikkoa luennoilla, 2 viikkoa Suomessa ja käydä tekemässä tentit.

I was getting excited about Istanbul but then realised they might have lectures/exams during Christmas and no holiday. And if they had a Christmas holidays it would mean that I would go home, go back to Istanbul for exams and then Aberdeen. Not very logical I would say.. Oh well, on the other hand I want to experience and see that city and country. Decisions decisions.. 
I'm also going to Germany 21 January for a week. Still don't know what we are doing but hopefully seeing some Netherlands as well!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti