tiistai 9. marraskuuta 2010

Valkeammat hampaat, parempi mieli?

Noniiiin, nyt kävin siellä kauan odotetussa valkaisussa. Jos totta puhutaan, itse en huomaa edes nii paljon eroa, mutta kun hieman vilkaisin ennen-kuvia ja vertaan niitä niitä näihin uusiin, niin jotain on huomattavissa..

Ennen ........................... Jälkeen (kaunis hymyni)

 Itse proseduuri ei ollut kamala ja pelkoni osoittautuivat vääräksi, koska en tuntenut minkäänlaista kipua paitsi kerran vihlaisi. Meinasinkin nukahtaa miljoona kertaa ja olen vieläkin kai hieman tokkurassa. Kuitenkin nyt vihloo aika ahkerasti ja odotan kipulääkkeiden vaikutuksen alkamista. Mutta kauneuden vuoksi täytyy kärsiä, vai miten?

En kyllä tosiaan voisi sanoa kokemusta mukavaksi, koska se muovinen suussa oleva tuki teki siitä hieman hankalaa, mutta muuten en valita. Olin tosiaan oikeasti aika puoli unessa, kun en hirveästi muista mitä siellä edes tapahtui..Hampaisiin sudittiin geeliä 3 kertaa ja sen jälkeen sininen laser valo suunnattiin hampaisiin, ehkä noin vartiksi kerrallaan.

Mutta tässä nyt ollaan ja ehkä joku päivä käyn vetäisemässä uuden valkaisun, jolla saa lisää sitä epäluonnollisuutta aikaan.

Nyt jatkamaan tuota huomiseen tenttiin lukemista ja odottelemaan, koska kipulääkkeet alkavat toimia..

Lisäys seuraavana päivänä:

Nyt voin onnellisesti kertoa eilisistä tuntemuksia. Siiis, minähän oikeasti kärsin ja kovasti. Mutta nyt kun kaikki kivut on ohi, niin alan jo unohtaa tuon negatiivisen vaiheen ja pystyn keskittyä siihen, että hampaani ovat tainneet vaalentua lisää!

Eilen siis kun pääsin kotiin, niin alkoi hieman vihloa. Noh, onneksi se oli vain semmoista ajoittaista, vaikka osa vihlaisuista saikin jo epäilemään, että koska lähtee taju. Onneksi löysin ibuprofeiinia ja kaikkeen-auttavaa-panacodia. Paitsi tähän se ei sitten auttanut. No niitä vetelin onnessani ja luulin, että kyllä tämä tästä, mutta sitten päästiinkin vasta kunnon vihlontaan. Vetelin lisää särkylääkkeitä, mutta ei, mikään ei enää auttanut. Kokeilin kaiken maailman lämpimät villasukat ja vedet, että jos lämmin auttaisi. Mutta kun ei! Huoh, no siinä vaiheessa aloin jo olla ihan tokkurassa, kun oli niitä troppeja napsinut ja en ollut syönyt ruokaa moneen tuntiin. En edes uskaltanut yrittää syödä, kun mieluiten pidin vain suun kiinni.

Nooo, menin sitten klo 21.30 onnellisesti nukkumaan, kun alkoi olla jo aika voimaton ja heikko olo. Onneksi on kämppis, jolla on harvinaisen kova ääni ja miljoona kaveria, jotka tykkää tulla tänne aina myöhään + sitten se hammaskipu, niin olin hereillä vielä kolmekin tuntia myöhemmin. Uskon, että olin nukahtanut siinä välissä hetkeksi, mutta aina jokin herätti - oli se sitten kipu tai kämppis. Puoli yhden aikaan huomasin tosiaan, että kipu helpottaa ja päätin kuitenkin vetäistä vielä yhden panacodin, joka onneksi sitten auttoi ja sain nukuttua ilman suurempia ongelmia.

Ja nyt on kipu poissa ja valkeat hampaat! Hetkeäkään en eilen katunut, että menin ja tein tämän.

Whiter teeth, better mood? I finally went to get my teeth whitened. I was expecting it to hurt already at the dentist but thank god it didn't. When I got home I thought I'll be fine even though they were a bit sore. I found some pain killers and I was pretty much overdosing but still feeling the pain that was only getting worse and worse. I went to bed reeeally early because I felt I couldn't handle the pain anymore. I was still awake after 3 hours of trying to fall asleep but by then the ache was almost gone and after the last Panacod I finally fell asleep. This morning the pain was only a bad memory and now I am happy owner of whiter teeth and brighter smile. Definitely worth of the pain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti