sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Weekend

Takana ihan hurjan kiva ja vauhdikas viikonloppu. En pahemmin oo ollu yksin koko aikana ja ei oo aikaa ollu ees niin tärkeisiin asioihin ku facebookkaamiseen ja bloggaamiseen. Eli silloin on ollut kiire.

Perjantaina sen sää-ärsytyksen jälkeen menin leffaan katsomaan elokuvan RED. Leffoissa ei tällä hetkellä pyöri oikein mitään jännää ja päätettiin, että no toi kuulostaa ehkä parhaimmalta. Olin tosiaan valmistautunut pettymiseen ja torkahteluun, mutta elokuva oli ihan sairaan hauska! Nauroin varmaa koko ajan ja tällä kertaa en edes yksin..


Kuvasta voisi päätellä, että kyseessä on joku ylijännä action-leffa, mutta ei, kun superhauska action-leffa. Suosittelen!

Sitten eilen menin Larissan ja Pascalin luo Lisan kanssa. Tarkoituksena oli viimeistellä ryhmätyö, mutta sen ihanaisen 9 tunnin työskentelyn jälkeen oltiin käyty läpi melkein koko teksti, koukutettu itsemme iPodien peleihin ja syöty intialaista.


Kello yhdeksän saatiin päähämme, että haetaa pullot viiniä ja lähetää tutustumaan yöelämään. Vaikka Lisa ja Larissa onki asunu täällä yhtä kauan tai kauemmin kuin minä, niin ne ei oo käyny Aberdeenin yöelämässä kertaakaan. Joten pakko oli nyt sitten lähteä.
Tehtiin suunnitelma, miten saadaan itsemme nopeesti valmiiks, kun sen 9 tunnin työskentelyn jälkeen olo oli hieman nuutunut. No, matkalla bussipysäkille poikettiin hakemaan ne viinit, sitten bussilla kotiin, jossa kävin suihkussa ja pakkasin tarpeelliset tavarat mukaan ja alle 30min päästä olin jo kävelemässä Lisalle. Siellä sitten kaikki laittautuduttiin ja vähän oikeestaan unohdettiin, että piti vielä kaupunkiinkin suunnata, mutta hienosti klo 1 päästiin vihdoin keskustaan. Onneksi yökerhot menikin kiinni klo 3 eikä klo 2 niin kuin ne yleensä menee.Tänään nousin pirteästi sängystä klo 13.30 ja menin pesemään pyykkiä. Tuossa ne pyykit nyt odottaa ripustajaa..

Illalla pitäisi vielä mennä katsomaan, kun jouluvalot laitetaan pääkadulla päälle. Niin Annelin mukaan siellä on joulupukkikin! Pakko varmaan testata, että kai se nyt puhuu Suomea..

It's been quite busy weekend, on friday I went to cinema to see RED. I was expecting it to be veeery boring, but it was actually quite good. 
Then on saturday we were meant to finish our marketing coursework but still after 9 hours of "working" we weren't finished. Around 9pm we decided to and get some wine and head out later. It was reeeeally good night! Now I'm starting to panic because we need to hand in the coursework tomorrow and it's not finished. Omg. Panic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti