torstai 2. joulukuuta 2010

10cm lunta, maailmanloppu?

Aamulla heräsin ja veikkasin, että ei ne bussit ees kulje, kun satelee lunta. Vaivauduin kuitenkin kävelemään keskustaan ja kyllähän ne onneksi kulki. Siinä sitten kiltisti jonotin ja joku kloppi ohitti mut bussijonossa, no ei se mitään, koska oon kiva ihminen. Mutta siinä vaiheessa ku mä en päässy siihe bussii kyytii, ku se oli täynnä niin alko mukavuus olla kaukana. Hieman ketutti ja jos oisin ehtiny nii oisin kyllä repiny sen pojan siitä bussista pois ja ite hypänny kyytii. Ladies first vai miten se oli?

No onneksi tuli toinen bussi siinä jonku 10 minuutin päästä ja samassa bussissa oli Larissa ja Pascal. Mukavahan se oli, kun pääsin jopa istumaan, mutta siinä vaiheessa, kun kuski ilmoitti noin kilometriä ennen, että pidemmälle ei mene, niin alkoi hieman kiehua. Niin mitkä ne talvirenkaat on? Siiis ne juuri joiden avulla te ääliöt pääsisitte noi 0.1% asteen ylämäet ylös. Että joko olis aika yleisten kulkuvälineiden investoida? Mitä turhaan, talvihan on vain kerran vuodessa..
No oltiin vaan 25min myös luennolta ja kuljettii siellä puoliks ojassa lumen seassa koko bussiporukka. Että semmosta kivaa täällä. Miksei meidän yliopisto voi olla kiinni tän 10cm lumen takia niinku etenki Englannissa moni on?
 
 
 
Kotiin tullessa raahauduin Union Terracen puiston läpi koska oli niin hyvä sää. Kun pääsin vihdoin kotiin niin en tuntenut vasemman jalan varpaita, eli pakko tuolla kai on kylmä olla..

 
 

It was snowing again this morning and I was sure that there won't be any buses running, but there was. It would've been nice morning if that idiot hadn't passed me on the bus queue and I wouldn't have been the first person not to enter the bus because it was full. Then the next bus didn't go till Uni so had to walk to there and we were late almost 25mins. This snow is driving me crazy! On the way home I walked through Union Terrace garden because it was reeeally nice weather, a bit cold though.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti