torstai 9. joulukuuta 2010

12 päivää

Joululomaan enää viikko ja alle kaksi viikkoa siihen, että kone kuljettaa meidät onnellisesti Suomen kamaralle (ja muuten paras ois kyllä kuljettaa!).

Eilen vihdoin sain bussilippujen varmistukset sähköpostiini. Sai niistä hetken kyllä tapellakin. Kyseessä siis on luottoyhtiö Megabus, joka aina ajallaan ja palvelussaan paras. Varasin liput siis lokakuussa. Juuri kun klikkasin varmistuksen läpi, niin kone ilmoitti, että virhe tapahtui, mutta raha on varmaan velotettu. Niinhän se oli ja lippuja ei kuulunut eikä näkynyt. Sen jälkeen lähetin noin kaksi miljoonaa sähköpostia ja yritin soitella. Muutamaan sähköpostiin jopa vastasivat, mutta sitten se loppui. Puheluihin ei vastattu ollenkaan. Menin valittamaan bussiasemalle, josta antoivat numeron uudelleen. Sitten seuraavalla kerralla sain liput varattua uudelleen kun antoivat sieltä soittaa Megabusille. Itse toimistossahan ei muuta voineet tehdä, kuin tyrkätä puhelimen käteeni. No ei vieläkään varmistuksia. Sitten odotin taaas 2 viikkoa ja eilen kävin soittamassa uudelleen asemalta Megabussille. No ne oli saaneet mun s.posti osoitteen väärin. Ja arvatkaa mitä! Melkein kahden kuukauden jälkeen mulla on liput taskussa (ja seinällä ja lompsassa ja sähköpostissa).

Nyt sitten pitää vain alkaa toivomaan, että äkkikesä yllättää tai että nämä skotit putsaavat kenttänsä, koska tämä neiti kyllä ajatteli lentää Suomeen. Kaikki vaan sanoo, että toivottavasti pääset ees Edinburghiin asti. Aberdeen on vissiin välttynyt kovimmilta myrskyiltä, mutta muualla Skotlannissa lunta vissiin on aika paljon.

Ihmeitä tässä nyt sitten odotellaan!
Suurimmat fanit, klikatkaa kuvaa niin tekstitkin näkyvät.

(Ps. Oli tylsää)

2 kommenttia:

  1. geez jenni, this is one of the funniest blog entries ever haha ;) nice comic of annelie and you!!

    VastaaPoista
  2. i know :) i've been so busy doing that so couldn't do any studying!

    VastaaPoista