sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joululoma!

Nyt se joululoma sitten alkoi - tai sis eilen. Täällä on kamala lumikatastrofi ja oikeestaan kaikkien lennot parilta päivältä peruttu. Että nyt vaan pitää toivoa parasta, että me päästään Suomeen.Eilen tosiaan oli viimeset luennot, tai no luento. Raahauduin paikalle financen kertaukselle, joka oli ihan turha ja kesti noin 30min. No sitten loppu mielenkiinto ja en jaksanu enää mennä managementin luennolle ja raahauduin kotiin. Kun lähdin yliopistolta tajusin, että oho, nyt alko loma ja en ees muistanu sanoa kellekkään mitään. Tai no kelle olisin sanonu, paikalla oli 21 oppilasta jostain parista sadasta.. Tulin kotiin, pyykkäsin, lähdin Annelin kanssa hieman ostoksille (ja palasin taas tyhjin käsin) ja sitten Larissan ja Pascalin kanssa pubiin.


Tänään mentiin bussiaseman ja Larissan kautta joululauluja laulamaan. Paikka, jossa konsertti tapahtui oli Duthie Parkissa sijaitseva kasvihuone (David Welch Winter Gardens). Suurin ongelma oli se, ettei pahemmin tunnettu niitä lauluja ja loppujen lopuks kyseessä oli enemmänkin konsertti, jossa orkesteri ja kuoro esiintyivät.

 
 
 
 
 
FREE Mince Pies
 Sitte tultii Larissan luo tekemään pitsaa ja tuijottamaan telkkua. Maistoin jopa oikeita sieniä, siis raakana. Ja ei se kyllä ees maistunu sienelle. Tai en oo tainnu kyllä ees maistaa johonki 10 vuoteen..

Our Christmas holiday began yesterday so we decided to go to a pub in the evening. Then today we headed to the Duthie Park to Christmas Carols. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti