keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kaakaoilua

Koska toi lumisade loppuu? Pian oikeesti alan pelätä, että bussit lopettaa kulkemisen, koska niiden myöhästely ja hidas eteneminen on aika yleinen ongelma tällä hetkellä. Niin ja mitkä talvirenkaat? Miksi talvirenkaat? Pölkkypääät.
Tänään käytiin Larissan kanssa taas spinningissä ja Sculpt-tunnilla (joka oli pettymys verrattuna viime kertaan). Jaaaa.. Sitten tulin kotiin ja lähdin kahville (=kaakaolle) Larissan kanssa. Niin Larissa siis on Saksa majoittajani.

Vitsi kuinka ihanaa on taas elääkkään kaupungissa ja etenkin asua näin lähellä keskustaa. Tästä pääkadulle kävelee n. 10 minuutissa ja yksi suurimmista ostoskeskuksista on tuossa 5min päässä. Ja on paljon kahviloita ja pubeja ja kaikkea. Ihanaa myös, kun voi noin vaa mennä kaakaolle ja hieman kiertelemään kauppoihin ilman mitään suurempaa vaivautumista, kuten "Lontoossa" asuessa piti mennä aina bussilla tai junalla jonnekkin, jos halusi nähdä muutakin kuin 3 pubia. Ah tätä kaupunkielämää!


 Aberdeen on oikeasti aika mukava kaupunki ja nyt joulun alla kaikki on niin mukavan näköistä. Etenkin tuo lumi (josta en oikein pidä) saa hieman joulumieltä ylle. Ensimmäinen näin aikainen lumi 17 vuoteen täällä, joten ei ihme että ihmiset ei ole oikein varautuneet. Jos nyt koskaan varautuvat.

 
 Että tämmöinen mukava keskiviikko. Ihanaa myös kun ei ole pahemmin kouluhommia ja saa vaan tehdä mitä haluaa. Onpas nyt taas kaikki niiiiin ihanaa.

Today after Uni me and Larissa went to spinning and this Sculpt-class again (which was quite a disappoitment). After coming home we decided to go for a coffee (=hot chocolate). Went to Startbucks because the other place where we were planning to go was already closed :( After the hot chocolates we were just wondering around. It's so nice to live in a city again after living in the village where was only 3 pubs and if you wanted to do some shopping you had to catch a train or a bus. Now it's only 10 mins walk to the high street or 5mins to the closest shopping centre. Love this life!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti