maanantai 20. joulukuuta 2010

Kotimatka alkakoon

Nyt on laukku pakattu, uudet bussiliput tälle illalle Edinburghiin varattu ja varaeväät ostettu, jos kentän kaupat on tyhjänä.

Kamala ahdistus päällä, ku tiedän, miten ihmiset on reissannu kentältä toiselle päästäkseen kotimaahansa. No meillä on se hyvä puoli, että Ryanair lentää suoraan Suomeen - jos lentää. Muilla kun menee lennot Heathrown kautta, joka tarkottaa lähes aina jumiin jäämistä, koska kenttä on melkein koko ajan kiinni.

Osa porukasta on lentänyt muutamallekin kentälle, ennen kuin päässyt Suomeen. Yhdelle tytölle tarjottiin Ranskaan uutta lento Kairon kautta. Siis haloo, jotain järkeä tähän toimintaan..

Peukut pystyyn, että kaikki menee nappiin. Edessä on varmaan aika hyytävä yö kentällä ja liikaa valvomista, mutta nyt ei ainakaan tarvii surra, että missattais lento bussien hidastelun takia. Ja pakkasin mukaan markkinoinnin kirjankin, sen avulla jos jollain saa unesta kiinni varmaan sekunneissa..

My suitcase is packed, new bus tickets bought and ready to leave in couple of hours. We are going to spend the night at the airport so at least we won't miss the flight tomorrow.. It's gonna be a loooong night.. But hopefully all goes well and well be in Finland in less than 36hrs.. Fingers crossed!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti