tiistai 7. joulukuuta 2010

Tuottelias päivä

Tänään heräsin ajoissa, mutta joku pääni sisällä repi mua jäämään sänkyyn ja tekemään hyvin ei-Jennimäisesti eli skippaamaan luennon. No minähän tein niin ja painoin pääni takaisin tyynyyn siinä toivossa, että kamala väsy palaa ja saan nukkua vielä pari tuntia. No, ei siinä käynyt niin. Olin kuitenkin sängyssä sen verran pitkään, etten olisi enää ehtinyt luennolle.


Kuuntelin pari hyvää biisiä, lähetin äitille synttärionnittelut, tsekkasin facebookin ja avasin johtamisen kirjan. Siihen sitten jäinkin pariksi tunniksi. Sitten yritin katsoa Salkkarit, mutta niitä ei eilen tullutkaan (!!!!) ja päätin jatkaa opiskelua vielä pari tuntia. Ihme motivaatio tuolta jostain tunki läpi ja sain tehtyä aika mukavasti asioita. Turvaan tätä tilannetta hieman, ettei lomalla tarvitsisi niin paljon lukea. Koska se on loma, ei lukuloma. Vain loma kiitos.


Sitten keittelin taas perunamuusit ja lihapullat ja yritin vielä hieman lueskella, mutta päätin lähteä salille.


Menin tosiaan klo 18 jumppaan, jossa tehtiin lihaskuntoa jaloille ja vatsalle. Nooo sen jälkeen jäin vielä steppiin. Eli siellä urheillessa vierähti taas mukavasti se 2h. Sitten kotiin ja kello onkin jo 21. Iltapala, suihku, salkkarit, skype ja facebook.


Jotenkin hyvä päivä. En oo herkutellu yhtään. Oon opiskellut ja urheillut ja kokannut. Lisää näitä vapaita kiitos!I had a quite good day; skipped uni, did some studying, cooked masked potatoes and meatballs (agaaain) and went to two classes at the gym. Perfectiooon. No chocolate, no lazyness, only studying, uni and healthy food. I'd like to have more days like this please!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti