maanantai 13. joulukuuta 2010

Väsy

Onkohan tässä joku lukukauden loppuväsymys kyseessä ja lisänä vielä flunssa, joka yrittää jostain tuolta puskea läpi. Ja idioottina menin parin välipäivän jälkeen vetäsemään (onneksi vain kevyen) treenin salille. Ei pysty pysyä poissa! Jos nenä tukkoilee ensi yönäkin, niin saan syyllä pitää huomisen välipäivänä.

Tänään oli kuitenkin ihan mukava päivä yliopistolla. Opettaja, joka on aina piikitellyt mua niin tänään nätisti neuvoi ja ohjasi ja totesi, että olen ahkerasti tehnyt töitä, niin toivottavasti saan ansaitun arvosanan kokeesta. Koinkin jonkun luokan ahaa-elämyksiä sillä tunnilla.

Niin sitten siis salille ja kaupan kautta kotiin. Oon nyt saanu jonkun innostuksen kanasalaateista. Nam! Ennen en söin niitä pakolla, koska ne nyt on vaan terveellisiä, mutta nyt eilen kokeilin vähä maustaa kanaa niin johan tuli hyvä salaatti.

 

Tänään sitten lisäsin vielä pannulla paistettuja leivänpalasia. Naaam!


Huomenna menen käymään ulkomailla vaihdosta vastaavan juttusilla ja palauttamassa hakemuksen. Istanbul on tähtäimessä, mutta eihän se vielä sitä tarkoita, että sinne pääsisin. Sitä katsotaan sitten helmikuun kieppeillä..

Ps. The Tourst leffa oli hyvä! Mukava käänne lopussa. Suosittelen.

I've caught a flu and feeling extremely tired but still decided to go to the gym after a good day in Uni. Not the wisest decision because now I'm feeling even worse. I just had my dinner, chicken salad (had it yesterday as well) and today I added some fried bread crumbs. Yammm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti