keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Mitä nyt?

Viikon päästä saan olla jo piparkakkujen paistossa (eli taikinaa syömässä). Tällä hetkellä sää on hyvinkin lupaava lentojen suhteen, mutta uhattu lumimyräkkä pelottaa. Mitä sitten teen jos jään tänne jumiin jouluksi? Arvatkaa kuka sitten on hyvinhyvinhyvin vihainen?

 

Tänään aamulla oli viimeinen tentti. Yleensä kun tekee kokeen 10 minuutissa on kaksi vaihtoehtoa - joko osasi alueen tai ei osannu mitään. Onneksi omalle kohdalle osui tuo ensimmäinen vaihtoehto. Kysymykset oli helppoja ja oon onnellinen, että avasin kirjan eilen illalla ja uppouduin etiikan ihmeelliseen maailmaan melkein kolmeksi tunniksi (plus se 2.5h opiskelua kirjastossa ja sitten vielä aiemmat kerrat). Siis tosiaan, koe oli monivalinta, mutta tammikuussa samasta aiheesta on esseetentti, eli opiskelin jo nyt kunnolla niin ei tarvitse tammikuussa sen koeruuhkan keskellä alkaa kertaamaan jotain noinkin simppeleitä asioita. Ja itse asiassa, business ethics on aika mielenkiintoinen aihe..Nyt on vähän semmoinen olo, että mitä nyt tekisi? Illalla olen menossa Larissan ja Lisan kanssa käymään kahvilla (siiderillä), koska Lisa lentää huomenna Ruotsiin. Onnekas. Taidanpa avata Jo Nesbon The devil's starin ja uppoutua murhien maailmaan.


On muuten hyvä kirja, vaikka oon vielä suht alussa. Jo Nesbo on norjalainen kirjailija ja olen lukenut yhden hänen tunnetuimmista teoksistaan, Snowman, tuossa syksymmällä. Rakastan tämmösiä murhanselvitys-kirjoja. Niin siinä käy kun tuijottaa lapsuuden CSI:tä.

(Kuvat business-rakennuksen 6. kerroksesta. Kuvissa näkyvä kerros on kolmas ja maan alle menee vielä muutama kerros)

I had the business ethics exam this morning and it was pretty easy so I was finished in 10 mins. But I know it was because I spent quite a lot of time revising for it. And even though this test was only multiple choice one, we'll have an essay exam about the same topics in January so at least I've done some studying for it now as well.. Now I'm feeling a bit weird, what am I meant to do now? Maybe open Jo Nesbo's book, The devil's star, and read until I'll go and meet Larissa and Lisa this evening..

Ps. One week and I'm already at home :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti