tiistai 18. tammikuuta 2011

Jo Nesbo - The next Stieg Larsson

Tätä nää tenttiviikot teettää, päivässä tulee minimissään 3 postausta..

Mutta niin, tänään tuli postissa Jo Nesbon kirja, jonka tilasin Amazonista viime viikolla. Huomasin edellisen Nesbo- romaanin lähestyvän loppuaan kun murhaaja ja motiivit selvisivät, piti sitten kesken sivun juosta tilaamaan uusi.

 
Jo Nesbo on siis norjalainen kirjailija (muusikko ja entinen pörssimeklari). Hän on Norjan kansainvälisesti tunnetuimpia rikoskirjailijoita ja mielestäni ei ihmekkään! Sen verran hyviä nuo romaanit ovat. Paremman näistä tekee se, että henkilöt pysyvät pääasiassa samana ja romaanit kertovat heidän yksityiselämistään, etenkin alkoholisoituneen ja mutta älykkään päähenkilö Harry Holen elämästä.


Itselle silmään pisti Snowman- kirjan kannessa oleva teksti 'The Next Stieg Larsson'. Olin siis juuri lukenut viimeisen Millenium-sarjan kirjan ja surin sitä, ettei ole enää mitään hyvää lukemista. Onneksi Jo Nesbo pisti silmään syyskuussa Aberdeenin viikon lomalla. Ja onneksi tiedän, että näitä kirjoja on vielä monta jäljellä ja lisää tulee!


Oon siis lukenut romaanit Snowman, The Devil's Star ja nyt pian aloitan Redeemerin.

Today I received Jo Nesbo's book Redeemer that I ordered from Amazon last week. I've already read 2 of his books and they were sooo good that I can't wait to start the new one. Actually, I'm going in a wrong order, first I read the newest one and second one was a bit older and now I'm starting to read one of the oldest ones... Or at least I think so. Anyways, they caught my eye because of the text on the cover ' The next Stieg Larsson' whose books I've been reading and I had just finished the last one from Millenium-series. I highly recommend Jo Nesbo if you like crime novels!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti