keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Mistä on hyvät aamut tehty?

1. Kello 7.00 herätyksestä ja puolen tunnin torkuttamisesta

 
Niin, näin aamuhämärän pitkästä aikaa. Ehkä kuukausiin? Ellei lasketa klo 4 aikaan yöllä kotiintuloajan aamuhämäriä. Jotenkin oli reipas olo (sen jälkeen kun kankesin itseni ylös) ja olin ylpeä siitä, että taas toimin näin aikuismaisesti.


2. Klo 8.12 alkavasta 1 tunnin salireenistä sisältäen pitkän kävely/juoksun, soutamista, pyöräilyä ja lihaskuntoa

Huom. Kuvan henkilöillä ei ole mitään tekemistä tilanteen kanssa
Jos nyt sinne asti lähdin niin pitihän sitä vetää kunnolla. Ensimmäisten minuuttien aikana juoksumatolla olin varma, ettei tästä nyt kyllä tule yhtään mitään ja nukahdan kesken kaiken, mutta hyvinhän siinä vierähti se 43min ja loppulämmittelytkin venähti, kun unohduin katsomaan Jeremy Kylen isyyskiistä ongelmia. Koska mikä sen parempaa viihdettä kuin seurata teevestä toisten ihmisten perhe/parisuhdeongelmia.


3. Postissa saapuvista kengistä, joita on odottanut kuin kuuta nousevaa


Niin ne River Islandin kengät nyt olivat saapuneet. Kai ne jo eilen oli tullut, kun kävin klo 7.50 niitä kyselemässä tuosta respasta. Piti sitten odottaa vielä salin jälkeen, että sai heittää ne jalkaansa.. Hyvät on! Kerran tosiaan palautin ja tilasin kokoa suuremmat ja kannatti!


Kengät on kyllä ihan täysin mustat, valo hieman väärentää..

Nyt sitten siihen financen pariin ja huomenna kaikki tähän aikaan on ohi!

I had a perfect morning, I got up at 7.30am (there must be something wrong with me, I never used to get up before 10am on my days off), went to the gym for 2 hours and when I got back to the flats I went to collect my River Island shoes from the reception (they are actually black even though the in the pic they look a bit blueish). Now I need to start doing some finance and tomorrow at this time everything is oveerrr and I can start preparing myself for Germany. Yayyyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti