torstai 20. tammikuuta 2011

Nyt saa tehdä iiiihan mitä haluaa

Tentit on ohi, viikon loma, ei mitään koulujuttuja tarvii miettiä ja saa lukea Nesboa niin paljon kuin sielu sietää! Elämä on ihanaa. Niin ja huomenna Saksaan. Pitikin tuossa hakea vähän tarvittavaa kamaa Saksaan mukaan esim. 3 toppia, neule ja kaulakoru. Siiis aivan must.

Tässä vielä pakkauskin aika vaiheessa, mutta eiköhän se pian siitä etene ja onneksi ei tarvii ottaa kuin vain käsimatkatavarat ja toi kamerakin sinne pitäs saada sullottua. En ees tiedä mitä tehdään siellä (tai no Larissa lähetti mulle eilen meidän aikataulun...), mutta mennään Löhne nimiseen kaupunkiin Larissan luo. Sitten käydään eri kaupungeissa ja Hollannissa. Kerrankin ei tarvitse ite suunnitella mitään vaan saa seurata perästä.

Aamulla siis lähtö kai 9.35, en oo vielä ihan sata varma.. Voisin ehkä tarkistaakkin. Ja suurena ongelmana on, että mitkä kengät laitan jalkaan? Tai siiis uudet nilkkurit laitan jalkaan (ainaki laukkujen punnituksen ajaksi), mutta kun sää siellä näyttää niin sateiselta niin ei voi tennareilla ja ne loskasäät pilas kaikki muut mun kengät. Kenkiä siis lähdin etsimään, muttei löytynyt mitään kivoja.

Niin ja kävin tänää salilla ja vetäsin 56min juoksumatolla, josta vain 13min kävelyä. Saanhan olla ylpeä?

Finally all the exams are over and  I can start packing for Germany and do whatever I want! First thing on my list was to go to the gym and spend ages there and then go to shopping. Isn't that what every students wants after the exams are finished? Anyways, tomorrow morning we are heading to Edinburgh and then from there our flight leaves in the evening. Soooo soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti