sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Salaattipäivä nro 4

Sain kuin sainkin luettua reilun tunnin ja tunsin oloni hieman varmemmaksi. Tulin myös siihen tulokseen, että ensimmäistä kertaa koskaan, en tunne minkäänlaista stressiä tenttien/kokeiden suhteen, joka luultavasti vaikuttaa vähäiseen lukemiseeni - tai lähinnä sen puutteeseen. En tiedä onko tuo stressittömyys sitten hyvä vai huono juttu..


Kävin myös siellä salilla. Näin vapaapäivinä, kun on maksanut sen bussikortin ja matkaan kuitenkin menee yleensä 30min per suunta, haluaa vetäistä kunnon treenin. Ja niin teinkin. Huhhuh, juutuin varmaan siihen juoksumattoon jotenkin kiinni, kun sain itseni siitä pois 46min 32s jälkeen ja sitten tietty lihakset ja vielä crosstrainerilla loppulämmittelyt. Huhhuh. Kyllä sen jälkee maistukin tämä lehtisalaatti-kurkku-tomaatti-maissi-auringonkukansiemen-kurpitsansiemen-paistetutleivänpalat-feta-kanasalaatti. Naminamiii. Niin ja oli siinä vielä salaatinkastikettakin.


Kylläpäs sitä taas oppii uutta. Blogini kuvatila Picasassa täyttyi juuri ja täytyi siirtyä Photobucketiin, koska en halunnut maksaa mitään turhia lisätiloja.

I managed to read a bit for the exam and once again feeling a bit more confident. And as I said in the previous text, sport is a good reason to skip revising so I went to the gym, did nice 46 mins warm up and spent there quite long time anyway.. Had a nice salad once again (it's already 4th dinner when I'm having only salad!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti