maanantai 17. tammikuuta 2011

Sunnuntaikoktailit

Tänään käytiin Revolutionissa juomassa koktailit ja syömässä pitsat Pascalin 22v synttäreiden kunniaksi. Kun osti yhden koktailin niin sai ilmaisen pitsan. Siis vaikka joinkin kaksi koktailia, niin en kuitenkaan syönyt kahta pitsaa..

 

Ilta päätty vähän erilailla kun piti, joku keskenkasvunen säälittävä pimatsu tuli riehuu varmaan omien ulkonäköpaineidensa takia ja päätti tarrata yhtä tyttöä hiuksista kiinni ja yrittää hakata sen päätä pöytään. Ohi mennen hutaisi kunnon tyttömäisen lyönnin sitä silmään. Eipä siinä kukaan tajunnu reagoida, mutta onneks paikassa on noin 200 kameraa (kuten täällä Briteissä kaikkialla, koska keneenkään ei luoteta) ja onneksi poliisit sattuivat juuri seisomaan ulkona ja olivat kai ottaneet tämän uhmaavan nuoren kiinni. Siinä vaiheessa kun lähin oli se näistä otteista kärsinyt tyttö vielä poliisien kanssa keskustelemassa, mutta kuulin että tätä riehujaa sakotetaan ja jos ei tunnusta tekoaan, niin menee oikeuteen. Tervetuloa Skotlantiin.


Niinjoo, ja hiukset irrotin eilen päästä. Ehkä joskus sitten takaisin..

Niiniinjoo, perjantaina Saksaan!

 We went out to Revolution to celebrate Pascal's 22nd b'day. It was good night (excluding the dramatic end of the night). Coctails and pizza... Mmmm... And no gym for two days and next time I have time is Thursday hehe. And then on Friday we are already off to Germany!
And oh yes, I have taken my hair extensions out..

2 kommenttia:

 1. No sulla ei tukka kauaa päässä pysynyt ! /:

  Mitenköhän sen sekopäätytön kävi? Mä en oo ees kerennyt miettimään, minkälainen paikka Skotlanti on kaiken rikollisuuden sun muun suhteen. Pitäis varmaan alkaa tutkia vähän tarkemmin kaikkea sinne liittyvää :D

  Huoh, kauankohan mun täytyy venailla niitä vastauksia kouluista? Johan mä perjantaina sen hakemuksenkin lähetin! :D

  Inka

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli vastaukset maaliskuun eka päivä, mutta tiän joitaki joilla tuli vielä aiemmin..

  Niin no ei kai tää nyt niiiin rikollinen maa oo, tai Aberdeen on käsittääkseni suht turvallinen verrattuna esim. Glasgowiin, joka taitaa olla varmaan Skotlannin vaarallisin kaupunki.. Ja toivottavasti se sekopäätyttö saa maksaa kunnon sakot!

  VastaaPoista