maanantai 17. tammikuuta 2011

Tervetuloa organisoituun opiskelijaparatiisiini

Voi itku kun voi olla motivaatio lopussa ja vielä 2 tenttiä jäljellä (niin, ja vain 2 takana). Eilen vielä olin ihan paniikissa huomisesta markkinoinnin tentistä, kun tuntui etten minä eikä kukaan muukaan oikein tiedä mitä siihen pitäisi lukea - vaihtoehtonahan ei tietysti voi olla että 'kaikki'. Minähän en lue kaikkea. Tässä on huomannut, että pitää myös oppia miten paljon tarvitsee lukea. Ihan turhaa syventyä liikaa aiheeseen, josta pitää kirjoittaa essee lyhyessä ajassa, koska vaikka kuinka nopeasti kirjoittaisi ei sitä kaikkea siihen saisi mahtumaan kuitenkaan. Ja tuskin tarvitseekaan. Myös kaikkia alueita ei tarvii lukea, koska ei niistä kaikista voida kysyä jos pitää kirjoittaa vain 3 esseetä. Ainakaan toivottavasti...

Yksi asia olisi ehkä kyllä ihan hyvä, selkeämpi organisointi näiden luentomonisteiden kanssa. Ei ihme, että niitä välillä hukkuu. En kyllä ymmärrä minne, koska tämän huoneen pinta-ala ei kyllä mahdollista tavaroiden katomista..

 Ps. Äiti ja iskä, nyt varmaan näette mihin sitä tulostinta tarvitsi...

Seriouslyyy, I have no motivation left to revise for these last two exams.. Yesterday I was so worried about tomorrow's marketing exam because nobody seems to know which topics we need to cover but now I'm feeling a bit more confident. I just wanna pass so I don't have to come back in August to resit them.. Roll on Thursday afternoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti