lauantai 8. tammikuuta 2011

Tosi jännää

Tällä hetkellä mulle ei kuulu kuin tenttikirjojen lukemista  - tai enemmänkin ideointia miten niitä välttää. Eilen kävin juoksemassa salilla ja vielä uimassakin. Sitten kotiin tultua nukahdin ja siihen ne tenttikirjat unohtui. Tänään päätin pyykätä ja siivota ja sulloa kengät piiloon. Ekan kerran tuli mieleen, että koskahan kenkiä on liikaa? Tai no, turha sitä miettiä, ku kuitenki aina tuntuu, ettei oo sopivia.


Yksi uusi pari on taas postissa tänne matkustamassa, oli ihan aitoa nahkaa ja kuitenkin River Islandilta ja iha kivan näköset ja varmasti tulee käytettyä nyt keväällä ja hinta tippu paljon alkuperäisestä. Eikö siinä jo tarpeeksi syitä taas yhdelle uudelle parille? Ensi viikon alussa pitäisi ilmaantua, kun postiin laitettu eilen. Jeeejejejee

 Nojoo, eli näissä merkeissä mun pari tuntia on mennyt.... Niin ja hyvin noi Fazer ja salmiakki tuliaiset on omaan suuhun kadonneet.. No ei kukaa ois tykänny salmiakista kuitenkaa, nii parempi pistää omiin suihin.


Enää alle 2 viikkoa ja neljä tenttiä suoritettuna ja meitsi menee jo Saksassa! Ei jaksa oootttaaaa... Sitten tekisi mieli tehdä joku viikonloppu matka jonnekkin päin Eurooppaa ihan huvin vuoksi, kun täältä on kuitenkin niin halpa lentää.. Ja äiti, täti ja serkku tulee käymään maaliskuussa niin pääsee näkemään Edinburghin jajajajja sitten huhtikuussa Suomeen (hampaiden poisto matkalle iiik). Matkustelua tiedossa, kunhan vielä saisi sen kamerankin hommattua ennen tätä kaikkea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti