tiistai 18. tammikuuta 2011

Yksi enää yksi

Tää aamu oli tosi kiva; ei kiire mihinkään, aamupuuro, facebook, blogit ja suihku. Yleensä aamut menee hirveessä juoksussa, koska haluan nukkua mahdollisimman pitkään, mutta lähiviikkoina musta on noussut aikuismaisia piirteitä esiin, esim. haluan herätä aikaisin (siihen se aikuismaiset piirteet taisikin loppua.....)

 
Tänä aamuna kello soi 7.30, mutta ylös pääsin kylläkin vasta 8.30 (ja joo, mulle puol ysi on todella aikainen!). Viimeisen viikon aikana myöhäisin aika kun oon noussut on ollut klo 10.08, eli jotain outoa tässä on. Ehkä se, että tuntuu ettei aika riitä. Pitäisi lukea, urheilla, elää ja nukkua. Miten yhdessä vuorokaudessa ehtii? Siksi ehkä venytänkin näitä päiviä hieman molemmasta suunnasta. Aamulla ylös 8-9 ja nukkumaan klo 23-01.


Etenkin nyt tähän markkinoinnin tenttiin piti lukea viime päivinä aika paljon, kun se vähän jäi ja sitten torstain financen tenttiin oon kans jo yrittäny hieman lueskella, koska siinä mulla on suurimmat paineet edellisen kokeen takia. Niin ja markkinointi meni aika yllättävän hyvin. Edellisistä tenteistä opin "Vastaa kysymykseen johon tiedät vastauksen". Sitä neuvoa kun noudatti niin sain kolme suht hyvää esseetä aikaiseksi. Tosiaan, jäljellä on enää yksi tentti ja 3 päivän päästä olen jo Saksassa!


Hain tänään hieman tarpeellista tavaraa, kun sinne Saksaan tosiaan pian mennään. Kamerani mukana tuli vaan brittilaturi, eli kävin ostamassa kaksi UK laturiadapteria, joita voin sitten Suomessakin käyttää, eli todella tarpeellinen. Niin ja uusille kengille nahkasuojasumute. Yleensä käytän kenkiä ja sitten tajuan vasta alkaa hoitaa niitä kun nahka jo ihan pilalla, eli nyt toisinpäin! Siis ne Riverin kengät kun tässä nyt tulisivat.. Sitten peruskamaa pipo H&M:stä eurolla, valkosuklaakekseäjä (ihan parhaita, mutta niistä tulee niin ällöolo, pakko vaan syödä) jajaja no legginsit, kun niiden ostoa oon suunnitellu tässä nyt jo hetken, sen jälkeen kun säät lämpeni. Ainiin, tänään heitin jo jalkaani tosiaan kesäkengät ja kevyttoppatakki päällä oli kuuuuma..

Että semmoinen päivä. Ostin muuten tuossa yks päivä netistä askelmittarin ja tänään heitin sen tohon vyötäisille. Unohdin sen sitten kokonaan ja kun tulin kotiin huomasin ottaa sen pois ja saldona oli 5959 askelta. 10 000 taitaa olla jokin suositus, että aika kauas siitä jäätiin. No näinä koepäivinä ei oikein ole aikaa liikkua mihinkään. Eilenkin istuin koko päivän sisällä..

The marketing exam wasn't too bad and I feel quite confident about it. And now we have only financial accounting exam left, I can't wait these to be over! And only 3 days we'll be in Germany already. I also did some essential shopping today; needed adapters for my camera's charger and definitely had to get a pair of leggins and a protecting spray for my shoes that I'll hopefully get tomorrow or on Thursday.. But yes, this was a good day :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti