lauantai 19. helmikuuta 2011

Applicants day

Tänä aamuna raahauduttiin koululle klo 10 esittelemään rakennusta mahdollisille tuleville oppilaille. En edes tiennyt, että Business Schoolista löytyy täysin varustetut TV studio ja radioasema. Niin ja oikeussali, joka on tarkoitettu lakiopiskelijoiden harjoitteluun!


Siellä me niitä hakijoita ja etenkin niiden yli-innokkaita vanhempia kuljeteltiin ympäriinsä ja vastailtiin kysymyksiin. Niin ja saadaan tästä hommasta £30 arvoiset voucherit, jotka käy useimpiin vaatekauppoihin! Sama homma vielä keskiviikkona, mutta ei hätää, koska itse asiassa se oli ihan hauskaa!

I was helping at the applicants day today. Mostly just showing around and answering to their (or more to their parents) questions. And no, not volunteering, obviously I need to get some money if I do something like this. We are getting £30 vouchers which are accepted in most of the clothing shops in UK. Still need to do the same thing on Wednesday but I actually enjoyed doing this!

2 kommenttia:

  1. Mä oon kanssa ollut propagandahenkilönä meidän Open Dayssä! Aivan kuten sanoit, tosi kivaa ja siitä vielä maksetaankin. Ei maltaita tietenkään, mutta sen verran että kannattaa vaivautua. Ja kaikki se hupi mitä vanhemmista lähtee :D kysymyksiä tyylin "what's the suicide rate here?" yritä siinä sitten olla repeämättä...

    VastaaPoista
  2. Mitäää?? Ei kai ne tommosia voinu kysellä?? :D meillä ne äitit ja isit kyseli lähinnä vaan kaikkea hyvin tärkeää ja varmisteli, että kai niiden lapsukaiset nyt saa parhaan mahdollisen koulutuksen. Niiin, propagandaahan se kyllä oli.

    VastaaPoista