tiistai 22. helmikuuta 2011

Just go with it

Päätettiin yhtäkkiä Annelin kanssa lähteä elokuviin katsomaan Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin tähdittämä romanttinen komedia Just go with it. Siiis voin suositella ja suuresti. Mielikuva trailerin perusteella on huonoa huumoria ja liikaa ällö romanttista lässytystä, mutta eii, elokuva sisälsi erittäin hyvää huumoria, epäonnistuneita kauneusleikkauksia ja juuri sopivasti sitä romantiikkaa tämmöisen ikuisesti omaa prinssiä metsästävän katsojan silmille. Niin ja jos miehet ei innostu tuosta romantiikasta, niin oli siinä paljon niitä hyvännäköisiä naisiakin bikinit päällä.


Eli tosiaan, pitkän sinkkuilun jälkeen Danny (Adam Sandler) ihastuu vihdoinkin kunnolla nuoreen (aivan, 23v) ja kauniiseen blondiin, Palmeriin (Brooklyn Decker). Danny valhekierteen kautta saa Palmerin luulemaan, että hän on vielä naimisissa, mutta juuri eroamassa kamalasta vaimostaan Katherinesta (Jennifer Aniston), joka todellisuudessa on vain Dannyn kollega. Niin siinähän sitä tapahtuu, kun porukka lähtee yhdessä Havajille ja mukaan otetaan vielä muutama lapsi. No loppuhan on suht arvattava, mutta minunlaiselle romantikolle aivan täydellinen.


Kuulostaa niin perusällöltä, mutta ei ole sitä! Nauroin varmaan enemmän kuin koskaan ennen. Tämän leffan voisin jopa ostaa, jos olisi TV ja DVD-soitin. Niin, olisihan se elämäni ensimmäinen DVD, jonka omistan.


We went to see film called Just go with it. It was sooo good even though my first impression after seeing the trailer is that it is just one of those must see romcoms with very boring humour and too much over sweetness. I haven't laughed that much in cinema ever! I reeeally really recommend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti