tiistai 8. helmikuuta 2011

Kesäksi Suomeen

Pitkän juu-ei harkinnan jälkeen päätin, että tahdon kesäksi Suomeen, tai oon kyllä tehnyt sen viimeisen päätöksen tästä jo jokunen aika sitten. Sitä ennen olin lähinnä käytännön syistä päättänyt pysyä täällä; ei tarvii miettiä minne tavarat kesäksi, olisin päässyt aika varmasti Larissan luo tyhjään huoneeseen asumaan ja no, yleisesti Skotlannin kesä vois olla ihan kiva. En oikeastaan siinä vaiheessa vielä edes ollut ajatellut Suomea ja tai harkinnut sitä edes minkäänlaisena vaihtoehtona.

 

No sitten joulun aikaan heräsi ajatus, että jospa Suomeen, mutta siinä vaiheessa joku ajatus esti tämän päätöksen tekoa. En vain millään muista mikä se syy oli, koska tällä hetkellä en koe mitään esteeksi Suomeen tulemiselle. Ja nyt kun miettii viime postaustani, niin ehkä niitä syitä on enemmän tulla sinne kuin jäädä tänne. Esim. kasvoja pestessä vesi on sopivaa eikä kuumaakylmääkuumaakylmää. Niin ja Suomessa on auto ja ystävät ja perhe ja sukulaiset ja kaikki ihmiset, joita näkee liian harvoin ja pyörä ja isompi sänky ja kaikkia tavaroita, mitä en tänne saanu raahattua ja paljon juttuja. Sauna ja järvet ja Fazer (onneksi en oo enää sillon suklaalakossa) ja paaaljonpaljon ihania juttuja.


Toivottavasti kaikki nyt menee nappiin. Tällä hetkellä työ on aika suht varma ja samoin kämppä vain kesäajaksi. Jos kaikki nyt menee niinkuin pitää niin viettäisin Tampereella noin 4 kuukautta, jonka jälkeen sitten suuntaisinkin jonnekkin tekemään Study Abroad-vaihetta.

 

Ps. Juoksin tänää salilla ennätykseni 10km (1h 6min) hehhehhee

Sometime ago I decided that I'll be spending the next summer in Finland. There's so many things that I'm missing even though I don't think about them everyday: not just family and friends but basic things like car, bike, sauna, Finnish summers, lakes.... At the moment it seems to be quite sure that I'll get a job and a flat from there for the summer so I just hope everything goes as planned. And if so, I will be spending 4 months there before heading to Istanbul (or some other country) to do my study abroad. Please be the end of May now! 


Kuvat Googlesta/Photos from Google

2 kommenttia:

  1. :/ eli sä et tule takaisin skotteihin? No teet tietysti niin kuin sydän sanoo!:)

    VastaaPoista
  2. Eikun tulentulen! Ensin vietän 4kk Suomessa ja sitte noin 3-4kk muussa maassa ja sitten tammikuun aikana takaisin Aberdeeniin. Vielä 3 vuotta opiskelua tämän vuoden jälkeen, että ei tästä Skotlannista vielä eroon pääse :D

    VastaaPoista