perjantai 25. helmikuuta 2011

Kevään ensimmäinen t-paita päivä

Ulkona on aivan ihana sää. Näinä päivinä, kun kuulen, että Suomessa pakkanen lähentelee jotain  epäinhimillisiä lukemia ja itse kävelen tuolla +12 asteen säässä niin tajuan, että on se Skotlanti ihan kiva. (Ensin kirjoitin, että rakastan Skotlantia, mutta ajattelin jättää nuo hyperbolat myöhemmälle.)


Tänään matkalla salille ja takaisin näin ehkä miljoona ihmistä t-paita päällä, joka on ehkä mielestäni hieman liioittelua kun itse hiihdin tuolla tuulipuvussa (suomalaiseen tapaan). Olen kyllä nähnyt tuota t-paita kansaa nolla-asteessakin, että kyllä täällä löytyy aina joku kesähaaveilija, mutta nyt niitä oli kokonainen pieni kansa! Ei siellä oikeasti niiiiiinn lämmin ole. Vaikka no, kyllä munkin piti hieman sitä tuulitakkia raotella..


Tänään oli tarkoitus pitää välipäivä salilta ja tehdä kurssityötä. Mutta kappas, huomasin, että muistitikkuni taisi jäädä koulun kirjaston johonkin niistä 160 koneesta (faktatietoa) ja soittamalla en saanut paljon apua, koska en vissiin ollut ainut joka oli unohtanut muistitikkunsa sinne, niin oli sitten ihan pakko mennä. Ja enhän mä viittiny tuota matkaa vain armaan muistitikkuni vuoksi kulkea, joten salikamat mukaan ja rääkille. Niin ja siiis, muistitkku löytyi!


It is sooo nice weather outside. On my way to the gym and to pick up my memory stick that I forgot to the library yesterday, I saw million people wearing t-shirts. I guess the summer is coming (even though I would not have worn only a t-shirt...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti