sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kevätväsymys

Kai mun keho toimii jotenkin vastapävään, kun nyt päivät ovat alkaneet pidentyä ja aurinko paistaa, niin muhun on iskenyt kevätväsymys. Tai sitten se on vain yleinen viikonloppuvelttoisuus. Eilen en tehny yyyyhtään mitään, muuta kuin shoppailin ja leivoin sen 20min. Jonnekkin se päivä vain katosi. Meninpä sitten rättiväsyneenä jo klo 21 nukkumaan ja huonosti nukutun yön jälkeen kuitenkin heräsin pirteänä klo 8.30 Tori Amoksen lauleskeluun ja huomasin, että herätyskellohan se siinä ja aika lähteä Body Attackiin.


Body Attack oli aika hyvä, mutta yllättävän rankka. Sehän oli semmoista polvetylöshyppyhyppy-meininkiä, että ei ihme, että vähän väsähti. Menin kuitenkin vielä salille vähän leikkimään lihaslaitteilla nostelemaan rautaa ja raahauduin kotiin. Sää on muuten ollu tosi ihana, toivottavasti jatkuu, kun nuo kauan kaivatut Suomivieraat saapuvat jo 2 päivän päästä (!!!!!).

Sitten kun tulin kotiin niin söin ja menin nukkumaan (yllättäen) ja nyt odotan, että kello olisi tarpeeksi ja saisi mennä taas nukkumaan. En kyllä ymmärrä mistä tämä väsy tulee.


Enää tosiaan 2 päivää ja odottelen bussia Edinburghiin, jossa sitten nään äitin, tädin ja serkun. Siellä sitten hengaillaan pari päivää ja tullaan torstaina yhdessä ihailemaan tätä ah-niin-ihanaa Aberdeenia ja sen ihanan värikkäitä graniittirakennuksia. No eii, täällä on tällä hetkellä tosi nättiä, kun aurinko paistaa ja tuo nurmikkohan on vihreää ympäri vuoden. Ihanan keväistä.

Kuvat Googlesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti