keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kiitos Nikon

Tuossa kuukausi sitten kävin ostamassa sen D3100-mallin ja niillä oli tarjouksena £40 cashback eli osta tämä malli ja saat meiltä rahaa takaisin.
Oletin että...
a) ne keksii jonkun syyn olla lähettämättä niinkuin yritykset aina
b) postissa/mailissa tulee joku ihme koodi, jonka avulla saan rahani takaisin vain jos juoksen Kiinaan ja takaisin ja kierrän Euroopan 7 kertaa ympäri (että varmasti luovuttaisin heti rahansaamisyrityksen kanssa)
c) sopimuksessa oli varmasti, joku pikkuprintti esim. "No ei me sulle oikeesti rahaa anneta, kyseessä vain myyntikikka"
d) ne lähettää rahan kuoressa, joka "katoaa matkalla"


Mutta eiii, Nikon on selvästi kehitystä edellä, ne lähetti mulle valmiiksi ladatun pankkikortin, pin-tunnukset ja kaiken! Siis miettikääää, ei mitään säälittävää lappua, jolla saan lunastaa rahani jostain Lontoon pääyksiköstä vaan suoraa kortti omaan postiluukkuuni.


Olihan siinä hieman työtä tulostella kuitit ja täyttää jotai juttuja ja postittaa, mutta ehkä aika helppo homma verrattuna siihen, että sain rahaa takaisin.

Kiitos Nikon!

I bought the Nikon D3100 sometime ago and today I finally received the cashback of £40. But for my surprise it was a prepaid bank card and not any kind of paper with a code that I should use somewhere and do something and go somewhere andand.. I am very happy, thanks Nikon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti