torstai 10. helmikuuta 2011

Motivaatioshoppailua

Sinne se Nikonin raha meni, tuhlasin sijoitin nimittäin tänään hieman urheiluvaatteisiin. Ja joo, tiedän, värimaailma on aika rajoitetun oloinen..

Nike t-paita, £14.99  £17.99
Nike caprit, £18.99, £22.99
Puman sukkia, 3 paria £2, £6.99
Nike juomapullo, £4.99, £6.99

Mulle toimii merkkiurheiluvaatteet aika kovana motivaattorina. En todellakaan sais itteeni salille asti, jos pitäis vetää jotkut vanhat rääsyt päälle. Okei, ne mun edelliset urheiluvaatteet ei oo mitkää kovin uudet enää, mut jatkaa tota Niken laatulinjaa. Esim. toiset juoksuhousut, jotka on vieläkin todella hyvässä kunnossa on varmaan ostettu noin 10 vuotta sitten (MITÄÄÄ?? tajusin vasta nyt itekki kuinka vanhat ne on :D). Kiitos äiti kun silloin maksoit ne, vaikka hieman säikähditkin yllättävää loppusummaa maksamisen jälkeen. Kannattaa näköjään panostaa.

Mulla muuten oli joskus kekarana tommonen juomapullo mitä puristamalla se vesi tulee sieltä. Sitte se meni kerran tukkoon ja päätin fiksuna tyttönä pistää neulalla läpi, että eiköhän se niin aukee.. Mutta en tajunnu kai sitä mekanismia kunnolla, kun neulaoperaation jälkee se valutti. No nyt voin kokeneempana pitää parempaa huolta uudesta pullosta, joka itse asiassa on kirkkaan pinkki, vaikkei kuvassa siltä näytäkkään..

I did some sport clothing shopping today and spent all the money that I got from Nikon yesterday. Oh well, I need some kind of motivator if I want to keep going to the gym as often as I now do. I really like the clothes I bought and yes, I do know, they are all pink (except the trousers). I really hope these last as long as the first running trousers that my mum bought for me about 10(??!!) years ago. They are still in a very good conditions.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti