torstai 17. helmikuuta 2011

Paras myyjä

Tää päivä alkoi täydellisesti: oli aikaa syödä (kahdesti) ja meikata ja miettiä vaatteita ja blogata ja lueskella ja tehdä mitä halusin. Mutta silti se 'koe' ei mennyt hyvin, unohdin bussikortin kotiin ja päädyin syömään Mark&Spencer keksejä ja mansikkavalkosuklaanameja. (Aivan, hyvästi suklaalakko, vai lasketaanko valkosuklaa?)


Onneksi pienen valon pilkahduksen mun päivään toi myyjä yhessä pienessä kiskassa. Halusin ostaa purkkaa, mutta huomasin, ettei mulla ollutkaan käteistä ja sitten myyjä vain sanoi, että 'Ota nyt vaan' ja vaikka kuinka väitin, että enhän mä voi ottaa niin myyjä lähes pakotti ja sanoi, että kyllä luottaa että tuon joku päivä sille takas sen 40 pencee. No, en ole vielä vienyt. Ehkä huomenna. Uskon, ettei se ees oota mun tulevan takas ja varmaan vähän outoa käydä siellä 'Tässä tää raha nyt on.....'. Tää ei kyllä oikee mätsää niiden meille opetettujen teorioiden kans 'Yritys pyrkii aina tekemään mahdollisimman paljon tuottoa'. No se myyjä on muutenki aika hassu. Kerran seisoskelin siinä sen vieres kassalla ja se täytteli ristikkoa ja sitten parin minuutin päästä se tuli velottamaan multa sen suklaapatukan nollakalorisenfitnessmurojyväpatukan.


Sitten jossain vaiheessa tulin kotiin yhden torstaisiiderin jälkeen ja en ymmärrä, mut vielä kahden tunnin jälkeenki on outo olo sen takia. Mutta onneksi sain tehtyä henkilöstöhallinnon esseetä muutaman sata sanaa ja nyt olen jo puolessa välissä. Vielä on 3 viikkoa aikaa!


Niin ja nyt se viikonloppu taas alkoi. Tätä tahtia kesä tulee aika pian.

In the morning I felt like this is going to be a good day but then I forgot my bus pass at home and the 'test' didn't go as well as I was expecting. The highlight of my day was this afternoon when I was going to buy some chewing gum from this tiny shop and suddenly I didn't have any cash and this lady pretty much forced me to take the chewing gum because 'she trusted me and knew that I will bring the money to her one day'. I think I should do it tomorrow but I bet it's going to be awkward because she's probably not even expecting me to bring the 40p.. I also managed to write some of my people management report, now I'm already half way and still 3 weeks before it needs to be handed in.

3 kommenttia:

  1. Tää on joku hyvä päivä, ainakin blogeista päätellen! Oot tosi kaunis ja ihanan ilosen näkönen tossa vikassa kuvassa! (:

    VastaaPoista
  2. Kiiiitos :) Mun osalta on kyllä ollu tosi outo päivä.. En ees tiä mitä oon tehny, muuta ku lakannu kynsiä pari tuntia (niinku uudemmasta postauksesta näkyy:D)

    VastaaPoista