lauantai 5. helmikuuta 2011

PULLIA

Leivottiin tänään Larissan kanssa pullia, joista tuli vähän hassun näkösiä ja olosia (voisilmä katos, hieman kurttusia ja ei ehkä tarpeeks sokeria), mutta herkullisia. Kyllä ne siitä lautaselta näytti katoovan.

Tänään postissa Saksasta tullutta Larissan äitin herkkuhilloa :) mansikka-raparpesi naminamiii

Lähdin Larissalle laukkuun pakattu kananmuna mukana, mutta unohdin suoraa Suomesta tulleen secret ingredientin kahdesti kotiin. Niin, kahdesti. Kävelin kauppaan ostamaan jauhoja ja hiivaa ja tajusin, että sinnehän kaappiin se kaardemumma jäi ja sitten kaupan jälkeen kotiin ja jätin osan kauppaostoksista kaappiin ja unohdin uudestaan sen kaardemumman ja palasin vielä kerran kotiin. Täällä kun sitä ei kaupoista saa, ehkä kai jostain intialaiskaupoista, mutta se on hieman erilaista käsittääkseni.. Sitten luovutin kävelyn kanssa ja menin bussilla Larissalle.


Outoa kun on perjantait vapaita täs jaksos ja outoa kun ei oo oikee mitää pakollista tehtävää tällä hetkellä. Jätin salinki tänään väliin, niin olipa sitten aikaa löhöillä, syödä ja kattoa NCIS:ää Larissalla. Perfect day. Huomenna ajattelin klo 9.15 kyllä mennä 45min spinningii, jonka jälkee vatsalihasjumppa ja vielä Body Balance.

Today I baked some Finnish Buns with Larissa. They don't look like they probably should look like but oh well, they still taste good. I also got this strawberry-rhubarb jam from Larissa's mum today. It's soooo good :) Thank you Anke!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti