keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Sämpyläpäivä

Näin siinä käy on liikaa aikaa ja liikaa opiskelua, alkaa leivontakin jo tuntua kivalta.


Tänään tosiaan iltapäivällä kipaisin kauppaan ostamaan jauhoja ja porkkanoita ja päätin, että teen taas porkkanasämpylöitä, jotka silloin Suomessa ollessa katosivat aika pian nälkäisiin suihin. Nyt vaan siemenaddiktina päätin lisätä muutamia eri siemeniä sekaan ja laittaa leivän päälle kaurahiutaleita. Yhtä onnistuineta tuli kuin viimeksikin.

 

Haasteena tosiaan oli se, että piti tällä kertaa taikoa kaikki brittiaineksista ja en omista raastinta. Tuhosin porkkanan sitten kuorimen ja veitsen avulla. Tuhosin myös melkein koko sormeni ja urhasin kynteni :( Kävihän se niinkin aivan mainiosti.

 

En myöskään omista minkäälaisia mittoja. Ei sillä, että joskus näiden 4.5 yksin asutun vuoden aikana olisin edes omistanutkaan. Hyvin toimii, kun hieman arvailee.

 
Niin ja jos jotakin nyt kiinnostaa ohje niin löytynee täältä. Viimeksi tein ohjeen mukaan, josta tuli iso pellillinen. Nyt kun ei tarvitse koko valtakuntaa ruokkia niin tein hieman reilun, josta tuli pienen pellin kokoinen.


 Ainiin ja uusi Jo Nesbon romaani tuli tänään! Niin, nyt kun olen sopivasti aloittanut lukemaan väärässä järjestyksessä, niin ajattelin tilata sarjan ensimmäisen osan kolmannen kirjan jälkeen.


Too much uni work so I decided to make some carrot bread to do something else useful. I've done same bread once before but this time added some seeds and put some oats on the top. I wish I had more often time to bake because there's nothing better than just made bread, buns or cake.. Yammyy. And the most important thing, my new Jo Nesbo novel arrived today!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti