sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sunnuntai

Aina kun lähden jonnekkin, niin raahaan kameraa mukanani, mutta loppujen lopuksi aamulla muistikortilta löytyy muutama säälittävä kuva tai ei mitään. Turhauttavaa. Tällä kertaa sieltä löytyi yksi todella surkea kuva, joten eipä siitä kamerasta taaskaan mitään hyötyä ollut. Nämäkin muutamat otokset ovat järkkäristä, jolla napsin muutaman kuvan ennen lähtöä, että muistaisin miltä ihminen näyttää ennen kuin valvoo aamuyöhön ja hiippailee vesisateessa.

 
Eilen mentiin hollantilaisten bileisiin. Vastapäätä olevassa asunnossa asuu muutama hollantilainen (joita en tunne) ja niillä oli vierailemassa kavereita Hollannista. Olivat sitten päättäneet pistää facebookin ilmoituksen ja kutsua kaikki mahdolliset ihmiset sinne megakämppään, joka on tasan saman kokoinen kuin oma asuntoni. Noo, ei siellä sitten ehkä ollut niin paljon väkeä, kuin facebookissa näytti, mutta ehkä parempi niin. Musiikkia oli ja hyvä meno.


Nyt tässä yritän epätoivoisesti miettiä mitä kouluhommia tekis, kun tuntuu, että jotain täytyy tehdä. Ei kai niitä tarvii tehdä, jos ei ole mitään tehtävää. Suuntaan ehkä salille muutaman tunnin päästä, kun eilen en ehtinyt.


Pieni malttamattomuus meneillään, kun huomenna saa tietää missä maassa tulen viettämään ensi syksynä yli 3kk ja sitten noita Suomen töitä jännäilen ja odottelen, että koskahan niistä kuuluisi lisää. Hyvällä pohjalla tämä tilanne, että olen jo henkisesti valmistautunut tulemaan Suomeen.

Ps. Mun Nesbo romaani lähentelee loppuaan.. Uusi heti tilaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti