perjantai 11. helmikuuta 2011

Perjantai

Tää on taas näitä päiviä, jolloin vietän suurimman osan ajastani tietokoneen ääressä istuen. Lähinnähän tähän koukuttaa Facebook, Skype ja bloggaus, mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja kirjoitin 400 sanaa henkilöstöhallinnon esseetä ja yllätykseni koin, että sehän on ihan mielenkiintoista. Suurin homma on lukea useita artikkeleita läpi ja etsiä sivujen sekamelskasta ne parhaat pointit. Mutta ei se mitään, tykkään esseiden ja raporttien kirjoittamisesta ja etenkin jos niiden avulla välttää kokeen.


Tänään piti olla välipäivä salilta, mutta päätinkin, että menen klo 18.15 spinningiin uusien vaatteiden sekä huomisten suunnitelmien vuoksi. Huomenna tosiaan olisi tarkoitus vuokrata auto ja ajella hieman ympäri Skotlantia (okei, päivään ei mahdu paljoa, eli tällä puolella Skotlantia pysytellään) Larissan, Pascalin ja heidän kahden vieraan kanssa.

 
Kuvat eiliseltä, oli aika kiva sää.
Nyt ripustamaan pyykkejä!


This day has been one of those days when I spent most of my time on computer. But this time I actually managed to do something, I started writing the people management coursework which is due in 4 weeks so I still have plenty of time to do it. I also changed my plans about the gym, I was planning to have a day off from there but decided to go and do indoor cycling because I know I can't go tomorrow. We are going to rent a car and drive around Scotland. We'll see how it goes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti