tiistai 1. helmikuuta 2011

Terveellisempi helmikuu?

Ajattelin nyt jättää Saksa-päivitykset hieman unholaan ja ehkä heittää vielä yhden postauksen siitä reissusta jossain vaiheessa.

Tänään oikein ahkerana opiskelijana menin etuajassa kouluun. Niin juuri, tunnin etuajassa. Mun tän päivän lukkari oli jotenkin ovelasti vetäytyny tunnilla taaksepäin, mutta laukussa odottavat salivaatteet pelastivat tilanteen ja pystyin mennä salille juoksemaan 37 minuutiksi 28 sekunniksi. Sitten tulikin kiire luennolle.


Ajattelin myös hyvin ahkeran kakkujen syönti viikon jälkeen laittaa kunnon ruokaa. Päivä alkoi kaurapuurolla, lounaalla vain hedelmiä kun koulun keitot eivät napanneet ja nyt lohta ja salaattia! Aloitin helmikuun suklaalakon, joka kesti klo 11 asti kunnes luennoitsija päätti tarjota kaikille suklaata. Otin onneksi vain kaksi pientä palasta ja nyt se lakko oikeasti alkaa.


This morning I accidentally went to Uni an hour early but thankfully I had my gym clothes in my bag so I just went for a run before the lecture. 
I'm planning to start No-Cocolate-In-February mission which actually already failed this morning due to our way too nice lecturer and free chocolates, but seriously, now it starts. Also decided to cook some proper food after a week of eating cakes after cakes..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti