torstai 17. helmikuuta 2011

Tuloksia ja tilannekatsausta

Eipä mulla kai oikein mitään juttuja oo. Uusi puhelin on nyt toiminut hyvin ja oon ihan hullaantunut siihen. Vielä kukaan ei oo naureskellut väristä, niin kai ne on jotenkin sisäistäneet, että pinkki on ok. Saatiin myös eilen koetulokset ja osa meni paremmin kun ootin ja osa taas huonommin, eikökän se niin aina ole. Mutta kaiken kaikkiaan tyytyväinen olen ja läpi on eli toivottavasti Turkki kutsuu! Tämän ja ensi viikon aikana pitäisi selvitä mitä maita voivat meille tarjota ja vaikka pääni sisällä olen kehittänyt kuvan minusta Istanbulin syksyisessä lämmössä, niin ei se Zürichkään maata kaataisi. Kai se on mukava vain päästä jonnekkin, tai no ei jonnekkin, vaan toiseen noista maista. Istanbul tietysti kovana ykkösenä.

Jenni ja syksyinen Istanbul

Tänään viikon viimeinen koulupäivä ja pitäisi tässä lueskelle taloustiedon 'testiin', joka vaikuttaa arvosanaan. Tuntuu vain turhauttavalta, koska luin ecoa sen 3 vuotta lukiossa ja nää teoriat on vielä niin simppeleitä. Ehkä se onkin se ongelma, kun on liian helppoa ja ei oikein ikinä käyty asioita näin tarkasti. Mutta pakko vilkaista, kun missaan pari testiä matkustelun takia.. (Nyt tää lueskelu aika meni ton kuvan kanssa säätämiseen, huoh)

Nothing speacial has happened recently. My 'new' phone works now and I looove it. We also got the exam results; some of them went better and some worse but in general I'm happy with them. Now we are only waiting to know which countries they can offer to us for the study abroad period. Obviusly I want to go to Istanbul (as you can see from my very artistic picture) but it wouldn't be the end of the world to go to Zürich.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti