sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

BarryM - Instant Nail Effects

Vihdoinkin löydin kaupasta BarryM:n kynsilakan, joka tekee lakkauksesta rikkoutuneen näköisen. Tällä hetkellä Briteistä löytyy vain musta lakka ja yhdeltä brändiltä, toisin kuin Saksassa, jossa törmättiin useaan väriin ja useaan merkkiin. Tämä kyseinen lakka oli viimeksi loppu, mutta tänään sitä löytyi!

Edit: Selasin nettisivuja, ja merkiltä löytyy 3 muutakin väriä. Ainakin netissä myynnissä.


Löysin myös vihdoinkin sopivan siistin jakun, jota voin käyttää myös ehkä arkikäytössä kylmenevinä kesäiltoina - tai jotain. Hihoja kääntäessä jakusta tulee arkisempi, koska vuori on vaaleansinistä kangasta. Mukavamman näköinen muutenkin hihat kerran taitettuna. Lähinnä nyt työhaastatteluihin ja virallisempiin juttuihin halusin bleiserin. Kai kaikilta naisilta nyt yksi siisti jakku pitää löytyä?

www.zara.com

 Ongelma vaan ilmeni, kun en halunnut ostaa esillä ollutta jakkua irronneen napin takia. Sain sitten uuden ja kotona  kokeillessa huomasin sen olevan tiukempi käsivarsista, eli vielä mietin, että palautanko vai käytänkö, jolloin hihat varmaan löystyvät kuten mallikappaleelle oli käynyt.

Tulin juuri kotiin, käytiin yksissä kotipippaloissa ja juomassa yhdet baarissa. Sitten alkoikin olla nälkä, ikävä sänkyä ja tietokonetta.

2 kommenttia:

 1. Mistä löysit ton kynsilakan? Ja kivan näköinen toi jakku!

  Vihdoin sain kommentoitua, oon jo vähän aikaa seuraillut :)

  Nella, UoA

  VastaaPoista
 2. Kiva aina tietää, että kuka lukee :)
  Ostin omani Bootsista, mutta näköjään Superdrug myy myös ja netistäkin näköjään saa..
  Nettisivujen mukaan niillä on tulossa uusia värejä!

  VastaaPoista