tiistai 15. maaliskuuta 2011

Etukäteis synttärit

Arvostan eniten lahjoja, joilla teenkin jotain ja olenkin mieluiten itse aina mukana päätösprosessissa. Joten pitkän harkinnan jälkeen sunnuntai-iltana klikkailin itselleni Babyliss Pro 230 Radiance Sleekin, joka sitten tänä aamuna oli saapunut. Vaikka synttärini ovat vasta 2.5 kuukauden päästä, niin äiti ja isä lupautuivat lahjan lahjoittajiksi juuri tällä hetkellä, koska vanhasta OBH Nordicastani rautaa suojaava kerros oli alkanut kuoriutumaan pois hurjalla tahdilla.


Ja kyllä, se toimii ja suoristi (jo suorana olevat) hiukseni! Odotan innolla, että pääsen tutustumaan lisää raudan keskellä olevien 'piikkien' hiuksia selvittävään vaikutukseen sekä höyrytoimintoon, joka suojaa, kiillottaa ja mahdollisesti pidentää tulosta.


Eli mitä sitten sain? No, kivan värisen suoristusaudan, suojuspussukan ja pari hiusklipsiä. No mitäs tämä hupi kustansi? Kaupoissa näytti täällä olevan £80 ylöspäin, mutta armaasta Amazonista löysin sen hintaan £61. Toivotaan, että tämä hoitaa hommansa yhtä kauan kuin edeltäjänsä.Ps. Väri on oikeasti tumman violetti

Even though my birthday is still 2.5 months away, I got this Babyliss Pro 230 Radiance Sleek from my parents as a present. My old straightener isn't in the same condition as it was 4 years ago so I decided to buy a new one anyway. I am very happy with it so far and looking forward to try it properly!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti