maanantai 28. maaliskuuta 2011

Maanantaiaamut

Vaikka maanantaiaamut yleensä luokitellaan viikon kamalimmiksi aamuiksi, niin henkilökohtaisesti pidän niistä. Tänäänkin nousin vasta 10.42 ja istuin koneella ja tuijottelin (taaaaas) Come dine with me:tä, kunnes se tilttasi. Kihartelin ja letitin hiuksia ja sudin naamaani kaikenlaisia uusia tököttimiä. Se No7:n ilmaishuulipuna muuten on ihanan naturelli ja voin hyvin käyttää arkena.


 Ensimmäinen luento olisi ollut klo 12, mutta oikeastiiii, se on maailman turhin ja voin kyllä lukea ne monisteet kotonakin ja sen jälkeen on aina hyppy, niin hyvä mennä vasta klo 14 yliopistolle.

 Illalla ajattelin mennä spinningiin tai body combattiin (veikkaan, että spinning ja juoksu voittaa). Sitten onkin pian jo tiistai, joka on mun viimenen koulupäivä ennen 12 päivän lomaa. Jeeeeeeeee


Tähän loppuun vielä tämmönen maanantaipiristys niille, jotka ei maanantaipäivistä liikaa nauti. En kyllä tiedä kuinka paljon toi outo ja tavallaan ahdistava musiikkivideo piristää, mutta ite oon taas vaihteeks kuunnellu Tori Amosta koko aamun (se levy on tosin vuodelta 1992, kun tää biisi taas on julkastu 2002). En oo vieläkään, muutaman vuoden jälkeen kyllästyny yhtään tähän biisiin ja voin kuunnella sitä putkeen moonta monta kertaa. Toivottavasti en kyllästykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti