perjantai 18. maaliskuuta 2011

Nyt saa ottaa rennosti

No niin, eilinen tentti ohi, vaikka jälkifiiliksistä päätelleen meni aika kaukaa ohi nappisuorituksesta, mutta turhahan sitä on enää vikistä. Sitten käytiin vetäsemäs pikabodaukset porukalla (eli juoruamas kuntolaitteiden vieres) ja Asdan alkoholihyllyn kautta kotiin pikasuihkuun, salaatille ja äkkiä Larissalle keittelemään boolia.


Siitä sitten suunnattiin Paramountiin, jonnekkin ja Aurumiin. Keskiviikot on halpoja päiviä juhlia, kun shotit maksaa vain 90p ja vodka-mixeri on hurjat 65p. Kertoisko joku mulle, että miten ne tekee rahaa, kun ei oo sisäänpääsymaksujakaan? Joojoo, suuri kysyntä ja halvemmat tuotantokustannukset plaaplaa. Niin ja sain muuten viime viikon taloustiedon testistä, joka vaikuttaa arvo sanaan, kympin ja perässä ei lukenut "Hyvä!" kuten muilla, vaan "Erittäin hyvä!". Niin, kyllä mullakin joskus aivot muistuu mukaan.


Tänään sitten parille luennolle ja shoppailemaan (ilman ostelua, koska mistään ei löydy täydellistä jakkua!) ja Larissalle katsomaan liiankin kliseistä Himoshoppaajan päiväkirja- leffaa ja syömään, syömään, syömään ja syömään. Ja sitten vihdoin klo 01 jaksoin raahautua kotiin, siivota huoneen ja istua tähän koneelle. Onneksi ei enää tarvitse metsästää sitä motivaatiota, koska nyt sitä ei tarvita. Kolme kertaa viikossa yliopistolle, viikon loma 12 päivän päästä, kurssityö ja tentit vasta 1.5 kk:n päästä. Perfektooooo.


Ainiin, ei selkeästi riitä, että meidän asuntola näyttää vankilalta, mutta nykyään tarkastetaan avaimet pari kertaa ja henkkarit, koska kuulemma joku varastanut yleiset avaimet, joka tarkottaa että jollakin ihmisellä on pääsy kaikkiin asuntoihin. Do I feel safe? Uudet avaimet kyllä pitäs olla tulos pian.


Mulla tosiaan oli eilen pakko-ottaa-paljon-kuvia-missio meneillään ja tällä kertaa onnistuin siinä! Suurin osa kuvista valitettavasti oli taas jotain kunnon laatumateriaalia ja pysyy ihan omalla koneellani piilossa..


We went out last night and today I've been just in Uni and relaxing at Larissa's. I got home about an hour ago and tidied up my room and started writing this. So nice that there's nothing to worry about: after 12 days we have one week off and still 1,5 months till we have to hand in our next coursework and do the last exams of the semester.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti