tiistai 29. maaliskuuta 2011

Pakkailen

Pakkaileminen on oikeasti mukaavaa puuhaa - siihen liittyy yleensä se tunne, että pian ollaan taas menossa. Vaikka tällä kertaa aloitinkin pakkaamisen jo muutama viikko sitten, niin ovat laukkuni silti maanneet sängyn alla ja odottaneet hetkeä päästä pois sieltä pölyluolasta.


Tällä kertaa pakkaamisessa on se haaste, että jätän kaiken Suomeen ja pitää miettiä, että mitä tulen tarvitsemaan täällä viimeisen reilun kuukauden aikana. Olen pakannut mukaani kaikki kesävaatteet, suurimman osan kengistä ja jättänyt kaappiini vain muutaman säälittävän kappaleen. En nyt ala enää muuttamaan mitään ja toivon, että Ryanairin tädit eivät liikaa nyrpistele nokkaansa laukkujeni painon takia (joka kyllä pitäs olla suht hallinnassa). Sitten toukokuussa olisi suunnitelmissa lentää BA:lla, jolloin mukaani voin ottaa kevyesti enemmän tavaraa ja vähitellen alan uskoa, että saan kaiken tarvittavan tuotua Suomeen.


Tänään tuijottelin säätiedotuksia ja pohdin, että mitähän heittäisin päälle, että selviäisi siellä Suomessa (ja kentällä yön yli). Kai sitä pitää luopua kesäkengistä ja heittää päälle kunnon kengät ja talvitakki. Ja legginsitkin taitaa jäädä tänne odottelemaan aikaa parempaa ja joudun taas sulloutua farkkuihin. Kunnon takatalvi.Mutta siiis, noin 24h päästä ollaan lähdössä bussiasemalle, josta Ediin ja sitten kentällä taas rattoisasti menee yö ja noin 1 päivän 15 tunnin päästä pitäisi olla Suomessa. Kyllä tätä onkin odotettu.

We are leaving tomorrow, first Edinburgh and then Finland on Thursday morning. I started packing my stuff ages ago but I am finally finished with it. To be honest, I'm a bit worried if my suitcases weigh too much but let's just hope it will be all good. I also had to consider what to take with me because it's still quite cold in Finland and then what should I leave here since I'm not bringing back any of the stuff that I take home now.

Kuvat Googlesta + Foreca.fi:stä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti