lauantai 19. maaliskuuta 2011

Perusvaateshoppailua ja Adjustment Bureau

Ajattelin hieman muotibloggailla. Ero vain on siitä, että aidot muotibloggaajat esittelevät merkkivaate- tai vintagelöytöjään, kun minä taas laatuliikkeiden ykköstä, Primarkkia. Jos jollekkin liike ei ole tuttu, niin voin kertoa, että sieltä on laatu ja eettisyys kaukana. Yritys on Irlannista lähtöisin, mutta Britanniasta löytää Primarkin lähes jokaisesta suuremmasta kaupungista. Silloin kun muutin tänne, kyseinen liike sai pääni aivan sekaisin, mutta vähitellen olen siirtynyt linjalle, että haen sieltä vain rihkamakoruja ja perustrikoopaitoja, jotka ovat osoittautuneet hyviksi yksilöiksi.

Kuva Googlesta
Tajusin muutama päivä sitten, että pianhan olen lähdössä Suomeen, kauas halpojen vaatteiden paratiisista. Joten päätin hieman hamstrailla niitä perusvaatteita, mitä saisin H&M:stä tai ginasta kympillä, kun täältä lähtee hintaan £2.50. Mukaanhan tarttui 3 perus t-paitaa, yömekko ja collegecaprit. Ja loppusumma oli £15 luokkaa.


Kävin tänään myös salilla ja tulin juuri leffasta katsomasta Adjustment Bureau:ta. Teatteriin päästyä mulle infottiin, että kyseessä on trilleri. Mutta mähän vihaan trillereitä?? Nooo, leffa osoittautui erittäin hyväksi ja heti ulos päästyä oli pakko googlettaa, että oliko se muka trilleri ja eihän se ollut kuin osaksi, kyseessä oli siis romattinen sci-fi trilleri (tai näin ainakin Wikipedia väitti). Mutta siiis, suosittelen leffaa yli kaiken ja romanttisen ihmisen näkökulmasta leffassa oli sopivasti actionia, sci-fia ja etenkin sitä lässynläätä. Katsoin itse asiassa ekaa kertaa ton trailerin äsken, ja voisin mennä kattoo leffan vaikka heti uudestaan!I did some Primark shopping today, so I wont run out of basic t-shirts during the summer when I go back to Finland and don't have chance to buy Primark's _quality_ stuff. Yeeeah, right. In the evening I went to cinema with Larissa and Pascal to see Adjustment Bureau. I was told it was a thriller and I was a bit worried because I usually hate thrillers. After the film I felt like it was far a way from a thriller so I googled and figured out that it was romantic science fiction thriller. Althought, I still think it was a romantic film with some sci-fi on the side (or other way round...). But I reeeally liked the film and I highly recommend it!

2 kommenttia:

  1. Hahah. Kävin katsomassa kyseisen leffan viime viikolla ja mun mielestä se oli järkyttävän huono. :) Hyvä, että tykkäsit.

    VastaaPoista
  2. Mitäää?? Kai se riippuu sitte mistä tykkää :)

    VastaaPoista