tiistai 22. maaliskuuta 2011

Pian taas Suomeen!

Vielä yli viikko - tarkalleen ottaen 8 päivää 15 tuntia ja 30 minuuttia, että oon Suomessa. Pakkauksen alotin jo pari viikkoa sitten, online check-innit tein viime viikolla ja nyt vaan sitten istun täällä tärinässä keskiviikko iltaan asti, jolloin lähden Ediin ja vietän yön taaaaaas kentällä. Tällä kertaa jo tosin tiedän mitä sieltä kentältä löytyy keskellä yötä - tai lähinnä mitä ei. Kaupat eivät ainakaan ole enää auki ja ruokaa ei ole mahdollista saada mistään. Eli omat eväät mukaan. Niin ja lento on 6.40 aamulla ja Suomessa Suomen aikaa klo 11.15 ellei jo aikaisemmin, Ryanin tuntien..Suuntaan heti torstai-iltana Härmään äitin ja isukin luo, koska seuraavana aamuna odottaa pelottava viisaudenhampaanpoisto-operaatio, jota en onneksi vielä osaa jännittää, mutta viimeistään sitten aamulla tutisen kuin haavanlehti, koska pelkään hammaslääkäreitä ja ajatusta siitä, että mulle tehään joku operaatio, missä esiintyy verta ja musta osan poistamista.


Viikonloppu menee varmaan toipilaana ja juoksuttaessa vanhempiani, koska suurien hammaskipujeni vuoksi en kykene liikkumaan, maksimissaan sängystä telkun ääreen. Pelkään, kyllä oikeesti, että millaset fiilikset on jälkikäteen, koska en oo oikeestaan ikinä ollut minkäänlaisessa leikkauksessa.

Ja sitten pitää nähdä kavereita ja suunnata Tampereelle pariin työhaastatteluun, serkuille, toisille serkuille Lohjalle, käydä teatterissa ja paljon kaikkea. Aina nää mun lomaviikot on tämmösiä, paikasta toiseen juoksua.


Mutta niin, en todellakaan jaksa odottaa! Ainut huono puoli on se, että täällä on lumetonta ja lämmintä, kun taas Suomessa kylmä :( Ehkä kestän sen.. Pian saadaan tietää myös tenttiviikon aikataulu ja voin varata liput kesäksi Suomeen! Jeeejejeejee

Ps. Nyt enää 8 päivää 15 tuntia ja 4 minuuttia

I'm going to Finland in 8 days and 15 hours. I've started packing ages ago, did the online check-in last week and now I'm just waiting. I'll be off to Edinburgh on Wednesday evening/night because my flight leaves at 6.40am. Once again, I'll be going from place to another, seeing many people and on top of that I have to go to a dentist to get my wisdom tooth removed eeek. Oh well, I hope these days go fast, I can't wait!

Kuvat Googlesta/Pics from Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti