maanantai 7. maaliskuuta 2011

Reissuilua osa 2 - Aberdeen

Torstaina oltiin Aberdeenissä kahden kieppeillä ja suunnattiin heti Copthorne- hotellille, jossa yövyimme. Munhan ei aluksi ollut tarkoitus yöpyä siellä, mutta sisäänkirjautuessa selvisi, että huone onkin neljälle hengelle ja mitään lisiä ei tarvinnut maksaa. Aamupala tosin oli vain kolmelle, mutta aikuiset uhrautuivat vuorotellen, niin me kasvavat nuoret saimme syödä ja kasvaa. Ja sitähän me tehtiinkin.. Hotellista sen verran, että tyypiltään se oli enemmän semmoinen businessmiesten mesta, toisin kuin se Edin hotelli oli kodikas ja tunnelmallisempi. Mutta tässä taasen oli parempi aamupala (vaikka crumpetit puuttuikin).


Äiti hieman kävelykevottomana jäi tuhisemaan sänkyyn, kun me muut lähdettiin shoppailemaan. Jumitettiin Primarkissa ainakin tunti ja metsästettiin kenkiä kaikkialta, niin vasta reilun 4 tunnin päästä päästiin takas hotskulle. Sieltä sitten kiinalaisen kautta mun kämpille syömään ja takas hotellille tutimaan. 


Perjantaina mentiin päiväksi Stonehaveniin ja taaaas sinne linnalle, mistä jo lähettelin terveisiä tuossa toissa päivänä. Laitan siitä reissusta vielä yhden postauksen myöhemmin. Perjantai-iltana illallistamaan hyvin ruuhkaiseen ravintolaan, koska muut olivat vielä ruuhkaisempia. Oli muuten hyvää ruokaa ja vielä parempaa jälkkäriä. Tilattiin vain kaksi jälkkäriä ja hyvin riittivät neljälle, että siellä näköjään sai koko rahan edestä!


Lauantaina käytiin Maritime Museumissa, kampuksella ja shoppailtiin tuliaisia ja otettiin Primark-uusinta. Tyttöjenpäivä kruunattiin action leffalla, Unknown, josta kaikki tykkäsivät ja parasta oli se, että eivät nukahtaneet, vaan pystyivät seuraamaan. Itse tykkäsin ja paljon! Täällä se tuli perjantaina ensi-iltaan. Sitten taas kiinalaisen ja kaupan kautta hotellille mutustamaan. Tässä vaiheessa tajusi, että viimeinen ilta nyyhnyyh ja olisin vielä mielelläni jatkanut lomailua. Noh, enää 3.5 viikkoa niin pääsen Suomeen!


On Thursday after arriving to Aberdeen we went shopping for quite many hours and then some Chinese take-away and bed. On Friday we headed to Stonehaven, I'll upload some photos from there later. On Saturday we went to see the uni, Maritime Museum and some more shopping. In the evening we went to see the new action movie called Unknown. Every one of us liked it and I'm happy nobody fell asleep because they couldn't follow it (due to the language). Then some Chinese take-away and bed. I wish I could continue staying in hotels and eating hotel breakfasts and especially spending quality time with my relatives. I had a such a good 5 days! But thankfully, it's only 3,5 weeks till I go home!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti