maanantai 7. maaliskuuta 2011

Reissuilua osa 3 - Stonehaven

Ajattelin nyt pommittaa nää kaikki matkakuulumiset ennen kuin koulukiire vie mut mennessän. Juuri istuin tekemässä huomiselle kirjanpidon tehtäviä melkein 2 tuntia ja silti jäi kesken. Perjantaille pitäisi palauttaa se henkilöstöhallinnan raportti ja torstaina on taloustiedon koe ja ensi viikolla kirjanpidon tentti. Ja sitten ei melkein mitään aikoihin.

Mutta niiiin, Stonehaven. Käytiin siellä viime perjantaina ja sää taas kerran suosi. Otettiin juna Aberdeenistä puolen päivän kieppeillä. Henkilöä kohden se menopaluu on hurjat £5.60 ja itse linnaan pääsee viidellä punnalla. Halpaa hupia.

 
 

Ensin käytiin vetäisemässä naamaan jotain pientä ja lähdettiin vaellukselle. Matka linnalle on varmaan lähempänä muutamaa kilometriä, mutta jyrkän alkunousun jälkeen saa katsella upeita maisemia ja miettiä tutisevien jalkojen päällä, että jos nyt heilahdan puoli metriä niin tipunko 20 metriä vai vain 15 metriä..


Tehtiin suht pikainen kierros linnalla ja tultiin taas puolet nopeampaa reittiä kauempana kielekkeiltä niinkuin viime syksynkin reissulla. Ehdittiin aikaisempaan junaan ja oltiin Aberdeenissä takaisin jo viiden maissa. Voin sanoa, että vähemmästäkin väsähtää..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti